Sådan opdaterer kabinet Hardware

November 16

Dit køkken skabe og skuffer påvirke ofte stil i dit køkken, og forældede kabinet kan ofte gøre dit køkken ser mindre elegant end du ville have det til at se eller større end det er. Desværre, installere alle nye kabinet er dyrt og tidskrævende. Den gode nyhed er, at du kan opdatere din køkken look ved at installere nye kabinet hardware. Nye kabinet håndtag og hængsler og skuffen trækker kan opfriske udseendet af dit køkken til en brøkdel af udgifterne til nye frysere--- og tager kun et par timer for at fuldføre.

Instruktioner

•Læs køkken eller hjem designmagasiner til at bestemme nyeste trends og stilarter der vil arbejde i dit køkken. Vælg en finish og stil, der koordinerer med dit eksisterende kabinet. Når du fjerner den gamle hardware, vil der være huller og slidte områder, så skal du vælge ny hardware, som passer og dækker huller og ridser eller slidte områder.

•Count antallet af håndtag, hængsler og skuffen trækker på skabene. Tage til efterretning af antallet af skruer, der Fastgør hvert håndtag, da der vil påvirke typen nye hardware du køber.

•Purchase ny hardware på en hjem forbedring eller speciale detailhandler. Hvis hardwaren ikke omfatter installation materialer, købe nok skruer for at fuldføre projektet.

•Fjern den gamle hardware fra skabene ved hjælp af en skruetrækker. Ren kabinet grundigt for at skabe en frisk overflade til den nye hardware. Hvis du udskifter de kabinet hængsler og fjerne de skabslåger, vedhæfte et stykke malertape på bagsiden af hver dør, mærkning, hvor døren går, så du sætte det tilbage i den korrekte position.

•Installer den nye hardware. Line up den nye hardware over hullerne venstre fra den gamle hardware, indsætte de nye skruer, og skru den nye hardware på plads ved hjælp af en skruetrækker. Erstatte skabslåger efter afdækningstape vejledninger for positionering, og skrue hængslerne på plads. Fjerne malertape. Test hver enkelt håndtag og trække til at sikre, at den er installeret sikkert.

Tips & advarsler

  • Kabinettet hardware du vælger kan påvirke det overordnede tema i dit køkken. For en virkelig brugerdefineret udseende, gennemsøge antikke eller brugte butikker for one-of-a-kind stykker. Vælg porcelæn dækket drejeknapper og trækker for et land look, eller rustfrit stål hardware til en mere moderne look. Hvis dit køkken er indrettet omkring et tema, som druer eller solsikker, kigge efter hardware featuring disse motiver.
  • Hvis din kabinetter har aldrig haft håndtag eller trækker, kan du stadig installere hardware for at opdatere deres udseende. Måle omhyggeligt for placering, og følg producentens instruktioner for installation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com