Sådan opdaterer kabinetter

October 12

Ind i hvert hjem skal tid til at opdatere kabinetter komme. Det er sommetider nødvendigt at forny eller fuldstændig hovedeftersyn dit køkken, bad, vaskerum eller andre rum, der har kabinetter. Det er meget dyrt at erstatte kabinetter med nye skabe, men der er måder at give din frysere en opdateret look uden at sprænge banken – holde læsning for at lære mere.

Instruktioner

Sådan opdaterer kabinetter

•Begin med en lille dyb rengøring. Det er én ting at lejlighedsvis tørre ned dit kabinet fronter, men hvis du tager tid en gang eller to gange om året til at engagere sig i et par dybe kabinet rengøring øvelser du kan finde en fornyet forståelse for farve eller pletten af din frysere.

•Consider refacing din frysere. Hvis du absolut hader ser på din frysere derefter refacing dem, tilføje nye døre men holde strukturen kan sted være den enkleste og mest omkostningseffektive løsning. Det er ikke billigt af ethvert middel, men hvis det giver dig en ny kærlighed til din frysere og fungerer godt til at opdatere frysere så det meget vel kan være værd penge og så meget mere.

•Paint eller pletten skabene en anden farve eller finish. Hvis dit eneste problem med kabinetter er noget så simpelt som en mangel på farve eller pletten er for lys eller mørk, er disse de ændringer, der er forholdsvis enkel og lykkeligt billig at sætte i spil. Ændre farven på din frysere kan have en enorm indflydelse på din påskønnelse af din frysere og værelser, hvor de er placeret.

•Udskift hardware med mere moderne stykker. Hardware på et kabinet er en af de billigste (eller i det mindste kan være) elementer, kan du bestille skræddersyet til at opdatere kabinetter. Denne designer touch kan have en enorm indflydelse på selv de enkleste af kabinetter og give dig nye respekt for din cabinets simple skønhed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com