Sådan opdaterer loftsbjælker

April 20

Sådan opdaterer loftsbjælker

Eksponerede beam lofter tilføje arkitektonisk interesse for et værelse, men over tid de kan falme og vises dateret. Fritliggende loftsbjælker kan opdateres svarende til regelmæssig lofter, der skal males hvert år. Der er flere muligheder for at opdatere loftsbjælker. Et er at male dem en farve, der står i kontrast til loftet for at give et værelse en federe look. Eller bjælker kan males en matchende farve til en mere subtil effekt. Andre valgmuligheder omfatter slibning og farvning bjælker i stedet for at male dem.

Instruktioner

•Decide hvad du ønsker dit færdige loftsbjælker til at ligne. For inspiration, gennemse hjem magasiner eller kataloger, der kan vise dig hvad forskellige stilarter ligner i et værelse.

•Dæksel til gulv og møbler i stuen med plast. Vil du have støv, maling eller pletten splatters mens du arbejder på bjælker.

•Strip og sand bjælker. Om malet eller bejdset, skal fritliggende loftsbjælker være grundigt frataget deres finish. Det anbefales at bruge en elektrisk sander til dette job, fordi det vil gøre arbejdet hurtigere og sikre, at bjælkerne er slebet jævnt. Fordi du skal bruge begge hænder til slibning og stripping, anbefales det at bruge et stillads i stedet for en stige for at gøre dette arbejde.

•Rengør bjælker grundigt. Efter slibning eller stripping, vil støvpartikler forblive på bjælker. Dette kan mar finish. Brug en fugtig klud til at rengøre off enhver resterende støv eller snavs.

•Begin maleri eller slibning af eksponerede bjælker. Start med øverst strålebundtets og langsomt arbejde rundt, indtil overfladen er dækket med et tyndt lag af maling eller pletten. Arbejde langsomt at undgå dryp. Tillad denne frakke til tørre grundigt.

•Applicer en anden frakke af maling eller pletten til bjælker. Arbejde igen, langsomt og metodisk fra top til bund for at undgå drypper og striber. Tillad denne gang frakke til tørre. Hvis du farvning træ, fortsætte til næste trin. Hvis du maler bjælker, og to frakker er tilstrækkelig, kan du stoppe her.

•Varnish træbjælker. Lak vil hjælpe beskytte træet mod udsving i temperatur og fugtighed i hjemmet og giver langvarig glans på træ. Arbejde langsomt, anvende lak med en børste fra top til bund, indtil bjælken er let belagt. Indrømme den lak til tørre. Tilføje en anden frakke, hvis nødvendigt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com