Sådan opdaterer Ranch stil hjem

May 28

Sådan opdaterer Ranch stil hjem

Ranch-stil hjem har ikke kun signaturen udvendige kvaliteter, der adskiller dem fra andre hjem stilarter, men særskilte indvendige kvaliteter samt. For at bevare en autentisk ranch stil, skal du omhyggeligt oprette Tilføjelser til hjemmet, der ikke ofrer integriteten af typografien. Ranch boliger typisk har lange, rektangulære figurer med åbne grundplaner. Hvis du vil opdatere en ranch, forlader disse funktioner intakt og opdatere andre aspekter af hjemmet.

Instruktioner

•Tilføj værelse Tilføjelser til hjemmet. Hvis du har brug at opdatere dit hjem for at imødekomme en voksende familie, kan du tilføje en anden historie eller bygge værelse tilføjelser, men du skal gøre så omhyggeligt så du ikke ændrer den ranch stil. Ranch boliger har en signatur rektangulær form, så du skal tilføje værelser til enderne af ranch hjemmet eller tilføje en anden historie for at oprette et tolags ranch.

•Opdater interiøret i dit hjem ranch billigt af maleri interiør vægge en ny farve. Dække pletter og snavs på vægge og anvende nye farver for at matche værelse indretning eller lette et værelse for at gøre rummet synes større. Du kan også bruge tapet dækker væggene. En ranch hjem, prøve maleri alle fælles områder af hjem én farve og individuelle soveværelser og badeværelser i forskellige farvetemaer.

•Tilføj eller erstatte windows i ranch stil hjem at opdatere både interiør og eksteriør af hjemmet. Erstatte eksisterende vinduer med nye eller større vinduer til at tillade mere lys ind i boligen. Gøre hjemmet bliver endnu større med ovenlys Vinduer langs toppen af væggene.

•Opdater hjemmet 's udvendige yderligere med en ny maling job for den ydre mure af hjemmet. For mursten - eller vinyl-sidet ranch hjem, kan du bejdse eller male udvendigt for at dække pletter på ranchen hjemmet sidespor.

Tips & advarsler

  • Landskab værftet omkring din ranch for at forbedre bremse appel af dit ranch stil hjem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com