Sådan opdaterer Saltbox Colonial hjem

March 4

Sådan opdaterer Saltbox Colonial hjem

En saltbox koloni-stil hjem refererer til en arkitektonisk stil af bygning, som de første bosættere bragt til New England fra Det Forenede Kongerige. Ifølge CNNS officielle hjemmeside, der citerer Library of Congress, skete dette i 1650. Saltbox's særegne design inkluderer en og en halv til to historier med stejle tagene og små, kvadratiske vinduer. Hvis du ejer et hus i saltbox-stil skal du være stolt som du ejer et stykke af vores nation's historie. Der er imidlertid ingen grund til hvorfor du skal være en slave til det. Hvis du længes efter noget mere moderne, er der ingen grund til hvorfor du ikke kan opdatere sådan et hus.

Instruktioner

•Paint din saltbox hus, vælger lysere farver, ligesom himlen blå eller mint grøn. Vær ikke bange for at parre to farver sammen som blå og gul eller grøn og hvid. Dette er især vigtigt, hvis du har en umalet, nøgne træ saltbox eller en med mere neutrale og dæmpede farver, såsom Siena, brune eller hvide.

•Installer front veranda. Saltboxes typisk har ikke sådanne ekstravagance som udendørs opholdsområder og en front veranda vil tilføje en ekstra dimension til din saltbox hjem, straks omdanne den standard form.

•Tilføj en rock haven rundt om huset. Scatter bunker af småsten af granit eller kalksten rundt i huset, at skabe en vej ud af sten og skitserer dimensionerne af rummet. Dette vil give dit hjem et klart moderne udseende.

•Opret en enkelt flise sti fra fortovet til hoveddøren. Curve stenene, som du lægger dem ud til at give forhaven en følelse af konturen.

•Plant blomster langs side fliser for at give værftet en stænk af farve. Iris, påskeliljer og tulipaner er alle gode valg for foring den forreste gang og alle trives i et miljø, New England, som er hvor fleste af saltboxes er.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com