Sådan opdaterer sengelinned

March 24

Sådan opdaterer sengelinned

Er du træt af de samme gamle sengetøj? Ønsker du for at fikse op i soveværelset uden at bruge en formue på nye sengetøj? Godt, med et par yards af stof-- og en smule kreativitet--din kedelige lagner og pudebetræk kan forvandle til et helt nyt sæt! Her er en hurtig måde til at omdanne din plain gamle sengetøj til "designer" sengetøj i minutter!

Instruktioner

•Pick en farve, der enten accenter eller koordinater med din dyne eller centrale farve i værelset, da du ønsker at accent dit sengetøj. Hvis du har vægge, lavendel, for eksempel, en lavendel-baserede stof måske være rart.

•For at accent fire konge pude tilfælde skal du omkring en gård af stof. Pop i en lokal Stofbutik, eller du kan endda have nogle rester fra tidligere syprojekter, som du kan bruge. Da det er sådan en lille mængde af yardage behov, kan du bringe hjem et par muligheder og derefter beslutte, hvilket vil virke bedst i rummet. Hvis du kommer til at matche en farve på værelset, tage en prøve af stof med dig - eller hvis det er en maling farve, skal du sørge for at bringe farveprøven til Stofbutik, så du ophold på den rigtige farve spor!

•På gennemsnit, en 4-tommer flange er standard på pudebetræk. For at få dette look, skal du dobbelt bredde og derefter tilføje 2 inches til syning. En 4-tommer-færdige flange kræver det en 10-tommer-dækkende strip. Hvis du vil have en bredere ligne en 5-tommer-flange, som ville kræve en 12-tommer-dækkende stribe, og så videre.

•Klap stof i halvdelen, færdig side ud, og jern ned i midten, så at det holder sin form, mens du syr. Fold under begge ru kanter, så du ikke se dem, og jern dem, så godt.

•Brug en ren og Strøget pudebetræk, slå det indefra og ud og fold den nye stof over den. Pin det rundt i kanten af pudebetræk, således at både færdige sider af den nye stof dækker den gamle sag kant, inde og ude.

•SEW langs den samme hemline hele vejen rundt - og voila! Dette kan endda gøres på den flade plader. Du får et nyt sæt sengetøj på ingen tid!

Tips & advarsler

  • Dette er også en stor trick for en hurtig opdatering til et barns værelse eller værelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com