Sådan opretter du dit eget skab

September 25

Sådan opretter du dit eget skab

At skabe dit eget skab giver dig mulighed at skræddersy sin størrelse og form til netop dine behov. En god skab vil vare i mange år, at give plads til at gemme ting pænt og med en lille dekoration, selv tjener til at lyse op i rummet, det er i. Med ret vide, hvordan du kan oprette dit eget skab i en dag.

Instruktioner

•Measure den plads du har til rådighed ved hjælp af båndet måle. Rydde pladsen hvor skabet er at sidde så du kan arbejde frit og få en nøjagtig måling. Måle bredden af den tilgængelige plads. Måle højden af den tilgængelige plads. Endelig, måle dybden af den plads, som er afstanden fra væggen til, hvor forreste del af skabet er at være. Bemærk målinger på dit papir.

•Fastsætte dit skab ved hjælp af dine målinger plus en pen og papir. Angiv højden på som enhver tøj skinner skal placeres, og også om du vil installere alle hylder. Hvis du tilføjer hylder, noter afstanden mellem hver hylde, deres bredde og tykkelse af træ skal anvendes. Ikke højden og bredden af dit skab, som dette vil afgøre størrelsen og formen af rammen.

•Purchase nok træ til at ramme for dit skab, plus eventuelle hylder tilføjes til det. Hver hylde skal to blokke af træ, en i hver ende af undersiden af hylde, til at styrke det og også vedhæfte det til rammen. Når du har træ, lå stykker for din ramme på gulvet og konstruere en grundlæggende ramme ved hjælp af en hammer og søm.

•Lift rammen og montere den på plads på væggen ved hjælp af skruerne. Måle træ til hylder og markere alle punkter skal skæres med en blyant. Skær dine hylder til størrelse ved hjælp af en nedstryger. Vedhæfte de støtte blokke ved hjælp af træ lim og skruer for ekstra styrke. Bor skruehullerne i rammen og støtte blokkene så skruer kan passe ind i.

•Skru hylder i rammen. Medmindre de er allerede knyttet, passe mount endestykker til tøj jernbane eller skinner. Disse montere stykker indeholder huller hvor skruerne vil holde skinnerne til væggen. Mærke på væggen positionen hvor skinnen vil passe ved hjælp af en blyant. Bore huller til at vedhæfte skinnerne til væggen. Skru skinnerne i stedet. Dit skab er nu færdig.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan beslutte, om at installere skuffer eller hylder i dit skab, du kan nemt gå på kompromis ved at installere hylder og derefter købe plastik opbevaring kasser til at sætte på dem. Disse glide nemt ind og ud af en rummelig hylde og de fleste designs vil også kollapse ned til et absolut minimum størrelse for nem opbevaring når du ikke har brug for dem.
  • Arbejde med træ, især let og rekonstituerede træ såsom MDF, kan forårsage dannelse af luftbåret støv og partikler, der kan irritere øjne og lunger. Du bør altid bruge en maske og briller, når opskæring træ, især i et lukket rum, da disse vil forhindre du indånde støvpartikler og også beskytte øjnene mod ridser og andre irritationer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com