Sådan oprettes antikke træ Finish

March 24

Antikke træmøbler eller overflader har en dybde og varme, som nyligt lavet og færdig træ overflader kan ikke helt matche. Det er nemt at fake en antik finish ved hjælp af et par husholdningsartikler objekter "mar" overfladen af træ og skabe den illusion, at stykket er meget gamle. Derefter kan du falske "patina" af antikke træ overflader ved at anvende en antik gel. Denne proces er meget nemmere end udseendet af den færdige vare fører dig til at tro. Plus du vil have det sjovt "ødelægger" overfladen af din nye træ objekt.

Instruktioner

•Applicer træ pletten med en blød klud på et lille område på et tidspunkt. Tørre på pletten. Derefter aftørre overskydende med en ren, tør klud. Tillad pletten tørre ifølge producentens anvisninger. (Hvis du ikke ønsker at plette dit træ overflade og ønsker en naturlig træ finish, dette trin kan udelades og du kan gå direkte til trin 2.)

•Distress overflade. Brug sandpapir til at afrunde hjørner og kanter af stykket. Brug en kniv eller anden spids genstand til at stikke små huller i overfladen til maskerade som falske "ormen huller." Yderligere mar overfladen ved slapping en metal kæde mod det. Sand ned områderne omkring drejeknapper og skuffen trækker at efterligne år af åbning og lukning. Ideen er at "fake" årtiers normale slitage af bevidst skæmmer overfladen af stykket.

•Applicer antik gel. Enten børste på eller anvende med en blød klud. Dette bliver mørkere enten nye nøgne træ, bejdset træ, eller malet træ og give det udseende af alder. Hvis du ønsker en lysere farve for antikke, fortyndes den antik gel med lidt vand. Arbejde på et lille område af stykket ad gangen. Anvende gelen efter producentens anvisninger. Derefter tørre det af overskydende med en blød klud. Lad det tørre.

•Sand let. Bruger fine grade sandpapir, let sand overfladen for at fjerne eventuelle mangler eller bump fra pletten og/eller antik gel.

•Tag slibning rester. Brug en "tack klud" hen til helt ophæve alle slibning støv. Tack klud er en klud, der er imprægneret med et klæbemiddel, der griber slibning støv, når du tør klud over overfladen af træet.

•Applicer beskyttende finish. Bruge lak eller polyurethan og anvendes med en pensel, efter fabrikantens anvisninger. Lad det tørre natten over.

•Apparatet er færdig slibning. Brug ekstra fin kvalitet sandpapir og let sand træ finish og udjævne enhver overflade bump.

Tips & advarsler

  • Ethvert objekt eller værktøj, der vil mar træ kan bruges til at "antikke" en træoverflade. Brug din fantasi. Formålet er at give stykket udseendet af årtiers brug. Træ finish og antik produkter er tilgængelige på hjem forbedring Centre.
  • Give tilstrækkelig ventilation, når du bruger træ efterbehandling produkter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com