Sådan oprettes arrangørerne for en syning & håndværk værelse

May 13

Sådan oprettes arrangørerne for en syning & håndværk værelse

Værelset syning og håndværk har mange must-have ting, at du skal have inden for rækkevidde. Et af problemerne er, at din must-have elementer kommer i forskellige materialer og i størrelser fra små til store. Nogle kan blive udsat for skader, hvis du ikke gemmer dem ordentligt. Mens der er mange pre-made arrangørerne for syning og Crafte ting, en del af sjove at få kreative og gøre disse arrangørerne selv, eller at finde genstande fremstillet til andre ting, som du kan bruge.

Instruktioner

•Sæt sølvtøj bakker eller små plastik opbevaring bakker i en kommode skuffer til at holde genstande som saks, kuglepenne, blyanter, markers og små værktøjer. Du kan finde små plastik opbevaringskasser og bakker i afsnittene køkken og opbevaring i de fleste butikker. Du kan ofte finde disse elementer på sparsommelighed butikker, så godt.

•Sæt glas krukker på hylder til at holde emner såsom skruer og mindre emner. Glassene holder alt sammen og også så du kan hurtigt se hvad der er i dem.

•Sæt ark papir eller mindre stof stykker i skuffer, og lag dem med lignende farver. At kunne trække åbne en skuffe og se din lag plader lader du hurtigt få fat i det rigtige papir eller stof til et job.

•Sno større stykker stof rundt indpakningspapir eller køkkenrulle ruller, taping kanten mod kast. Dette fungerer godt for scraps du køber eller stykker, der er allerede skåret.

•Sæt træ eller plastic kasser eller maling dåser til væggen med skruer til at gøre fritstående væg opbevaring. Forlade den åbne side pegede, så du kan hurtigt få fat i større ting.

•Label alt. At sætte etiketter på ydersiderne af skuffer og kasser og på hylder og andre elementer, opbevaring, kan du hurtigt se hvor tingene er, og også hjælper dig med at holde din syning og håndværk værelse organiseret.

•Tilføj kurve, frysere og andre opbevaring fornødenheder omkring dit værelse til at holde andre emner. Vær kreativ og find forskellige stykker på garage salg og brugte butikker. Uanset hvad den oprindelige formål, er du sandsynligvis finde noget du kan gøre til en ideel organizer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com