Sådan oprettes den fredfyldte kig i boligtekstiler

June 28

Sådan oprettes den fredfyldte kig i boligtekstiler

Efter en lang dag med arbejde er der intet som at komme hjem til at slappe af i sindsro af dit eget hus. Beroligende farver, blød belysning og naturlige materialer alle bidrage til at skabe et fredfyldt kig i boligtekstiler. Mens nogle mennesker måske foretrække at dekorere med en beroligende asiatisk stil, kan andre foretrækker sindsro af en strand sommerhus look. Uanset hvad dine præferencer, der er måder at skabe en rolig, fredfyldt look til ethvert hjem.

Instruktioner

Instruktioner

•Paint væggene en beroligende farve. Blues, lilla, greens og jordfarver er alle beroligende farver. Monokromatiske ordninger også bidrage til at skabe en skyfri føler, at et hjem. I en monokromatisk ordningen anvendes forskellige nuancer af samme farve. For eksempel kan vægge males en mørk tan farve, mens lysere tan møbler anvendes. Hvid maling anvendes med lys blå eller grønne accenter skaber også en ren, rolig look.

•Ingen-rod dit hjem. Det er svært at føle sig tryg, når du er omgivet af rod. Fjern eventuelle emner, du ikke bruger eller ikke har plads til at gemme. Ikke har for mange møbler i ethvert rum.

•Balance møbler på værelset. En afbalanceret værelse medvirker til at skabe en følelse af ro. I soveværelset, skal du bruge to sengelamper, en på hver side at skabe balance i rummet. Brug ikke en sofa, der er for stor til en lille stue.

•Medtagelse naturlige elementer. Elementer som muslingeskaller, grønne områder og bambus tæpper hjælpe med at bringe naturen indendørs. Tænk på afslappende dage på stranden eller stilheden i bjergene, og bringe i naturlige accenter til dit hjem.

•Brug hyggelige møbler og Plys sengetøj. Der er intet, der bringer ro som at komme ind i en seng med luksuriøst sengelinned og bløde puder. Bruge komfortable sofaer og stole, der gør du ønsker at krølle op med en bog.

•Brug blød belysning. Belysning er nøglen til at skabe en rolig atmosfære i hjemmet. Få lysdæmper afbrydere til dit lys til at slå dem ned når du ønsker at slappe af. Du kan også bruge stearinlys i hele hjemmet for blød belysning.

•Don't glemme alt om dine andre sanser. Lyde og dufte er også vigtigt at skabe en rolig hjem. Vand springvand og klokkespil hjælpe en person med slappe af. Friske blomster og Duftlys giver lugt af natur. Hvis det er muligt, holde windows åben, så i den friske brise.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com