Sådan oprettes Elegant opbevaring

December 11

Sådan oprettes Elegant opbevaring

Ekstra lagerplads er altid på toppen af ønskelisten hjem design. Sådan oprettes opbevaring vi alle har brug for uden sacrifing den elegance, vi alle ønsker, er en hård udfordring. Elegant opbevaring er muligt, og mulighederne er uendelige. Opdag nye, designer-inspirerede måder at organisere dit hjem smukt.

Elegant klædeskab

Når du har et helt rum dedikeret som et hjem kontor er ikke en mulighed, er ved hjælp af en garderobe til at oprette en kompakt arbejde station en fantastisk alternativ. Klædeskabe kommer i alle former og størrelser, så du får masser af design muligheder. Vælg en byder på luksuriøse detaljer såsom træ udskæringer eller indlagt spejle. Disse opskalere funktioner giver stykket en elegant, statelige føler. Tilføje en træk-ud tastatur skuffe eller et par ekstra hylder til at holde alle dine kontorartikler og du har en smuk, funktionel opbevaring opklaring. Når dagens arbejde er gennem, skal du blot lukke dørene til dit "kontor."

Luksuriøse osmannerne

Opbevaring osmannerne udformet af rige læder eller betrukket med overdådige tekstiler er en pladsbesparende drøm. Elegant når placeret ved foden af værelse med seng, en storage osmanniske er et praktisk sted at gemme ekstra tæpper eller håndklæder. Prøv en smuk læder skammel i Familieværelse til at holde blade og aviser, pænt gemt væk. Et tuftet skammel i en rig brokade eller fløjl ser glamourøse i master suite og giver et sted for alle disse odds og ender du ønsker at holde ude af syne.

Fine glas og krystal

Finde elegante badeværelse opbevaring til alle de potions og produkter, der ender spredt på køkkenbordet kan være vanskelig. Prøv dekantering produkter i luksuriøse flasker og beholdere udformet fra blæst glas, krystal eller Kina. En samling af krystal flasker og kasser kunstfærdigt arrangeret på en elegant bakke tager dit badeværelse køkkenbordet fra rodet at fornemme.

Forstuen Elegance

Når entryways blive strøet med sko, hatte, nøgler og vanter, er det tid til en storage-løsning, der holder kaos i skak. En lille kommode eller brystet er en ideel måde at organisere alle de elementer, du skal have adgang til. Vælg et stykke med elegant, high-end finish såsom spejl, gloss black eller metallisk at sætter en dosis af luksus og funktion til dit space.

Reol skønhed

En samling af kasserne visespå reoler er en elegant måde at skjule alle de små stumper og stykker, ellers rod tabelområde. Porcelæn kasser, håndmalet miniature kister eller en vintage hatbox samling kan alle gøre dobbelt told af holding lille skatte som de låne design detaljer til dine hylder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com