Sådan oprettes en 13-måneders kalender

April 21

Sådan oprettes en 13-måneders kalender

En 13-måneders kalender kan du få et forspring på det nye år, fordi det indeholder den sidste måned af året plus alle 12 måneder af det kommende år. Du kan starte kalenderen på hvad måned du vælger. Du kan oprette en 13-måneders kalender på din computer, hvor du kan tilpasse kalenderen, før du udskriver den.

Instruktioner

•Locate kalenderskabelon du ønsker at downloade. Du kan hente kalenderskabeloner fra Microsoft (sammenkædet i ressourcer) eller ikke-Microsoft-tilknyttede websted, såsom Hoover Web Design (sammenkædet i ressourcer). Der er masser af gratis kalender ressourcer på nettet, du kan drage fordel af.

•Klik på skabelonen kalender du ønsker at downloade. Klik på "Download," Hvis det er tilgængeligt, og følg automatisk vejledningen for at fuldføre overførslen, hvilket kan tage flere minutter. For en 13-måneders kalender, skal du downloade alle 12 måneder af det nye år, plus December fra indeværende år. Du kan muligvis hente alle 12 måneder af det nye år på samme tid, men downloadet December fra det foregående år vil kræve du til at finde det og downloade det individuelt.

•Gemme dine kalender til din computer, hvis du ønsker at personliggøre det før du printe det ud. Gemme kalenderen er ikke påkrævet, men hvis du tilføje personlige oplysninger og der er en glitch, kan du miste disse oplysninger. Gem dine filer i et område, der er let at finde, såsom dit skrivebord.

•Personalize 13-måned kalender ved at klikke på cellen du vil redigere. For eksempel, hvis du ønsker at tilføje Independence Day til din kalender, klik på 4 juli og skriv "Independence Day." Afhængigt af dit tekstbehandlingsprogram, bør du være i stand til at ændre skrifttype, størrelse og farve af typen til din præference. Hvis du vælger en kalender med en notesektionen i bunden, kan du tilføje tekst, der ikke passer ind i cellen dernede. Ellers Prøv at holde dine noter i tekstboksen tilgængelige.

•Udskrive kalenderen med hver måned på sin egen side.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com