Sådan oprettes en Ballerina værelse

October 13

Sådan oprettes en Ballerina værelse

Ballerina soveværelse er en ideel plads for den spirende danser eller blot en pige, der elsker verden af ballet. Feminine præg i hele lokalet sammen med dramatisk stof og billeder af ballerinaer giver rummet ånd af en danser verden og tilføje en følelse af teatralske stil.

Instruktioner

•Paint vægge af ballerina-inspireret soveværelse en blød lyserød. For ekstra dybde, male den fjerde væg en mørkere pink farve. Installere spejle på en væg, fra gulv til loft, og Vedhæft en ballet barre. Barre foranstaltninger i en højde, der lader danseren let Placer deres hånd på barre uden at belaste at nå; Det er ovenfor talje og hofte niveau og vil sandsynligvis foranstaltning i på lige under skulderen.

•Sæt billeder af ballerinaer i rammer på to af de nyligt malede vægge. Placer billeder af din lille ballerina i rammer--betragtning og klasse fotografier gør perfekt indrammet kunst arbejde. Gøre gardiner af tyl (materiale fundet i ballerina tutus) til en særlig ekstra touch. Hænge dansesko fra væggene – du kan endda få dem Bruneret. Har hendes klassekammerater underskrive en plakat i år ende betragtning og hænge denne plakat på en anden væg. Brug en ballerina stencil på din mørke accent væg til at oprette en slående hvid danser silhuet.

•En danser-inspirerede sengetøj sæt er en ideel ordning for dette rum. Tiny dancer sko på pink sheets parret sammen med en dyne eller dyne dækket i silhuet af en dancer gør for en seng, der inspirerer lidt danser drømme. Tilføj smide puder med sequined ballet hjemmesko og billeder af dansende ballerinaer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com