Sådan oprettes en bemaling for et værelse

June 26

Sådan oprettes en bemaling for et værelse

En bemaling er en plan for maling farver skal bruges i din boligindretning. Farve er en af de vigtigste elementer i dit design, og maling giver meget farve til dit værelse. At skabe en bemaling er mere end blot at vælge en farve til dine vægge. Det vil hjælpe dig med at oprette et sammenhængende design for dit værelse. Der er fire typer af maling ordninger kan du bruge: monokromatiske, komplementære, tilstødende og triade.

Instruktioner

Sådan oprettes bemaling for et værelse

•Vurdere de møbler, som du vil bruge i rummet. Bestemme den farve, der er dominerende blandt tekstiler, illustrationer og tilbehør, du vil bruge. For eksempel, hvis du opdager, at dine møbler har forskellige nuancer af grøn, grøn er den farve du starter med.

•Anvend en farvehjulet til at finde den komplementære farve til din primære farve, det vil sige, den farve, der ligger overfor på farvehjulet. Komplementære farve for grøn er rød.

•Brug farvehjulet igen at bestemme tilstødende farver. Disse er farverne til venstre og højre side af den primære farve. For grøn er disse farver gul-grøn og blå-grøn.

•Indstil den triade farver ved hjælp af farvehjulet. Disse vil være de tre farver, der er samme afstand fra hinanden på farvehjulet. Grøn, vil disse farver være violet og orange.

•Start jeres ordning ved hjælp af tonen i farvehjulet at de fleste svarer skyggen af farve, der oftest bruges i dine tekstiler, illustrationer og tilbehør. I eksemplet bruges her, grøn, den primære farve kan være blå-grøn, gul-grøn eller nuancer tættere til blå eller gul.

•Opret en monokromatisk ordningen ved at vælge en mid-range skyggen af din primære farve for dine vægge. Vælg en nuance lysere eller mørkere end din primære farve for trim, døre og Vinduer vinger.

•Opret en komplementære farve ordningen ved at vælge den primære farve på dine vægge og komplementære farve til din trim, dør og vindue Skærfer.

•Opret en tilstødende farveskema ved at vælge den primære farve til dine vægge, en tilstødende farve til din trim og den anden til din dør og vindue vinger. I denne plan, du kan også vælge bare én tilstødende farve og bruge det til din trim, døre og Vinduer vinger.

•Opret en triade farveskema ved at vælge den primære farve for dine vægge, og en af de triade farver til din trim, den anden for døren og vinduet vinger.

•Ansigt til maling lagre og indsamle maling prøve kort, ofte refereret til som maling chips. Disse er normalt gratis til kunder. En monokromatisk ordningen, indsamle alle maling chipsene til din primære farve. Til en supplerende ordning, samles maling chips til både din primære og komplementære farver. Indsamle de passende farver til den ordning, at du har besluttet at bruge.

•Lay ud af malingen chips og finde ud af hvilke farver, der bedst passer til dine bemaling. Når du har foretaget din beslutning, købe maling og Følg din bemaling til at fuldføre projektet.

Tips & advarsler

  • Du kan starte din ordning ved hjælp af en farve, der ikke er en dominerende farve i din indretning. Vælg en farve, som du ønsker at fremhæve i dit design, men praksis opretter ordninger ved hjælp af en dominerende farve, da dette vil lære dig hvordan du differentierer mellem forskellige toner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com