Sådan oprettes en billed væglys

May 6

Sådan oprettes en billed væglys

En mur, udformet som et kunstnerisk display af fotografier eller grafik ser flot i ethvert hjem. Start med at beslutte hvilke væg er mest velegnet at vise dine billeder og skabe en billed væglys, som du kan nyde. En billed væglys har fordel af at være et designelement, der kan let ændres helst for at opnå forskellige effekter.

Instruktioner

•Vælg en mur, der får god lys men uden direkte sol. Sørg for, at det vil tilføje til indretningen af rummet ved at have en væg tekstureret med indrammet vinduer af kunst.

•Pick et tema. Du kan have en mur om sport, familie, dyr, et bestemt sted eller eventuelle andre tema, der kan øge fornemmelsen af rummet.

•Vælge et emne eller medium. Emne eller medium for dit billed væglys kan være dikteret af hvad du gerne indsamle. Du kan have sort-hvide fotos, gamle indgraveringer, Oliemalerier, samlinger af plakater, akvareller, portrætter af familie og kæledyr eller endda urammet materialer som indsamlede tegn eller vægure.

•Gruppere dine billeder på væggen af farve, eller gruppere billeder af farve eller stil, at bringe samhørighed på en væg med blandede emner, temaer eller medier.

•Space din kunst arbejde fra 2 til 4 inches fra hinanden til at danne en gruppe. Du kan have flere klynger af arbejde, dække en fuld væg eller kun en del af væggen. Dine grupper kan være linet op på én side, toppen eller bunden, eller de kan udstråle fra centrum. Du kan endda oprette striber eller rektangler på den måde du hænge dine billeder eller hængende elementer.

•Sørg for, at små eller detaljerede arbejde ikke blokeres af møbler, gør det svært at undersøge det på nært hold. Malerier og impressionistisk fotografier, som læses bedre på afstand kan placeres bag et stykke af møbler, ligesom en sofa.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com