Sådan oprettes en Cowgirl soveværelse for et barn

November 30

Hvis du har en lille pige med en interesse i det vilde Vesten, dekorere hendes soveværelse i en cowgirl tema. Cowgirl soveværelse indretning har tendens til at fokusere kraftigt på heste, som du kan vælge at følge eller udelade. Når du opretter et tema barns soveværelse, kan du gå så minimale eller maksimale som du ønsker med den udsmykning. Hvis dit barn er gamle nok, lade hende hjælpe dig med soveværelse makeover.

Instruktioner

Hæng illustrationer eller billeder af heste i rummet. Hvis du ønsker at fylde en hel væg, anvende et vægmaleri på en af væggene, såsom en pony vægmaleri eller vilde hest vægmaleri. Hvis du foretrækker ikke at bruge en hest motiv, vælge cowboystøvler, lassos og cowboy hat illustrationer til væggene.

•Purchase møbler, der er mørkt træ. Hvis du allerede har møbler, der er hvid eller en lysere farve træ, bejdse det eller male det er mørkere.

•Sæt nogle halm hatte eller cowboy hatte rundt i lokalet. Hænge en på hjørnet af seng indlæg eller på en knagerække på værelset. En lasso kan også hænges på en knagerække, hvis barnet er gammelt nok til at være sikker.

•Tilføj en gyngehest til hjørnet af rummet, hvis du har en yngre pige, der ville bruge den.

•Dæk seng med en dyne eller sengetæppe, der er udstyret med heste, cowboystøvler eller cowgirls. Du kan endda vælge en "My Little Pony" design.

Hæng et ur med heste, cowboystøvler, hestesko eller cowboy hatte og sted samleobjekter eller figurer på kommoder og bogreoler, der er heste, cowboystøvler og cowgirls. En hestesko hang over en dør anses for at være held og lykke.

Tips & advarsler

  • Pas på at ikke overdrive de tema elementer i rummet, og bland dem med neutrale eller ensfarvet varer, ligesom sengetøj, når det er relevant.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com