Sådan oprettes en farvepalet til dit hus

August 13

Sådan oprettes en farvepalet til dit hus

Vælg en farvepalette for ydre og indre af dit hjem, der afspejler hvem du er, du sætter stemningen og den stemning, du opretter. Uanset om du vælger reds varme eller kølighed af blues, lykke af appelsiner eller passiv pinks, din farvepalet omgiver dig og øger din mentale holdninger. Fra ydre af huset til sin mindste indvendige rum afspejle dit hjem farver din personlighed og følelser.

Instruktioner

•Find ud af, om der er nogen restriktioner på de udvendige farver til dit hjem i dit community. Vælge mellem forskellige farver foreslået af det styrende udvalg for dit community. Forstå klimaet i dit område og vælge en farve, som svarer med varme somre eller kolde vintre for energieffektivitet. Vælg en lys farve, hvis du bor i et varmt klima til at reducere mængden af varme absorberes ind i hjemmet fra den varme sol. Brug en mørk farve, hvis du bor i et koldt klima at bevare solens varme.

•Look på ydersiden af dit hus og definere sin stil. Vælg farver som hvid, terrakotta eller pink, hvis dit hjem er en Middelhavet stil og trim hus i en kontrasterende farve, såsom blå til en hvid udvendig, creme til en terracotta og hvid for en pink udvendig. Male dit hus en mørk farve som brun, rød, grå eller blå, hvis dit hus er en koloni eller tidlig amerikansk stil og du er placeret i nord. Trim hus med en lys farve til at oprette en adskillelse i de mørke farver, eller hænge skodder malet i en lysere farve.

•Decide hvis du kan lide varm, cool eller neutrale farver. Vælger en temafarve til din levende områder og derefter forbedre dette tema med to mindre fremtrædende farver, at koordinere godt med den oprindelige farve. Accessorize med de sekundære farver når dit tema er blevet oprettet. Bruge farver, der forbedrer din teint og farve, vidner om din personlighed og give en baggrund til dit hjems møbler og tilbehør.

•Vælg røde, appelsiner og gule at formidle varme, energi og glæde i indre af dit hjem. Ansætte feng shui principper til din farveskema og bruge rød til lidenskabelig områder, orange for harmonisk sammenkomster og gul for optimisme. Brug røde sparsomt, da det ikke fremmer hvile og afslapning. Bo med en varm farvepalet af maleri dit køkken en variation af gul, såsom kaprifolier, og tilføje rød eller orange tilbehør.

•Build din palet med blues, greens, og lilla et cool overtone til din indretning. Oprette en meditativ aura i dit hjem ved at male dit soveværelse en meget lys grøn og brug lavendel som en tilbehør farve. Yderligere farveskema ved at male din stue en lyseblå eller krikand og bringe de grønne og lilla i til accessorizing. Fortsat temaet ved at male i køkkenet en fed blå og bruge lysegrønt for tilbehør. Vise en spray tørret lavendel til at fuldføre temaet.

•Brug et farveskema af grå, sort, hvid, brun, beige eller tan til at skabe et neutralt udgangspunkt for tilsætning af accent farver. Male stuen væggene en cremet latte og accessorize med grå og en sprød hvidt. Bruger forskellige varianter af disse farver i hele huset og bringe farve i værelserne ved kontrasterende neutrale med varme farver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com