Sådan oprettes en fokuseret forhave landskab

December 22

Sådan oprettes en fokuseret forhave landskab

Landskabspleje af din front værftet siger en masse om, hvem du er. En fokuseret forhave plan ikke kun imponerer naboerne, men det tilføjer også bremse appel, hvilket kan øge prisen på dit hjem. Et godt fokuseret landskab kan fremhæve visse aspekter af hjem, som en nymalede dør eller nye sidespor, måske sløvet af en fragmentarisk græsplæne eller tilgroet buske. En god plan før plantning vil hjælpe dig med at få resultaterne du ønsker.

Instruktioner

•Tag jord prøver fra området landskabspleje flere steder og sende prøverne ud til den lokale Folkeuniversitet for pH og næringsstof test. Testen vil vise hvad næringsstoffer, du bliver nødt til at tilføje til din jord for planter til at vokse.

•Kontrollér en skala tegning af landskabet på nettet papir. Definere hvor mange fødder hvert kvadrat i gitteret repræsenterer (f.eks. et kvadrat er lig med 2 fødder). Tilføje en nøgle i bunden af gitteret papir at angive skalaen. Tilføje en pil, der angiver, hvilken vej mod nord. Tilføje ejendom linjer til tegningen.

•Lay kalkerpapir over grafen og trække dræning mønstre af plænen der angiver områder bekendt ikke dræn godt. Tilføje placeringen af garagen og andre bygninger til kalkerpapir. Også tilføje områderne kloak linjer, vinduerne i huset og andre funktioner i ejendommen.

•Indstil dit behov for landskab og fremtidige planer for huset. Hvis du har en forlængelse bygget, gør det ikke fornuftigt at tilføje et træ i placeringen.

•Indstil et budget for landskab og pris planter i overensstemmelse hermed.

•Lay et nyt stykke kalkerpapir over millimeterpapir og trække store cirkler at angive værftet og hvor aktuelle planter er.

•Draw planter på et nyt stykke af kalkerpapir, gør en nøgle for forskellige plante typer. Holde planter linjerne blødt, ved hjælp af større planter mod hjørnerne af huset og stadig mindre planter går mod døren til hjemmet. Dette skaber en indramning effekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com