Sådan oprettes en forvitret tabel

February 4

Sådan oprettes en forvitret tabel

Mange samlere begær efter antikke møbler til deres hjem, som disse stykker er virkelig one-of-a-kind. Hvis du kan lide udseendet af forvitret, antikke møbler, men ikke ønsker at bruge penge til at købe ægte antikviteter, er det muligt at vejret et stykke af nyere møbler til at gøre det ser nødlidende og slidte.

Instruktioner

•Applicer farvet maling på hele overfladen af bordet, men anvende ikke nogen primer på forhånd. Dette vil gøre det lettere at "rå" i tabellen.

•Wait indtil malingen har tørret og derefter bruger 60 sandkorn sandpapir til at gnide bordet og gøre det ser mere forrevne. Bruge sander mere i visse områder, såsom overflade eller siderne af benene, hvor det ville have oplevet mere slid og ælde.

•Anvend en pensel til at anvende en mørk plet på bordet. Børste det på i et tyndt lag, så malingen nedenunder viser gennem. Arbejder i små sektioner, brug en klud til at gnide off eventuelle overskydende pletten.

•Lad tabellen til tørre natten over. Hvis du ønsker bordet for at være en smule mørkere, tilføje en anden jakke af pletten, ved hjælp af en klud til at gnide væk overskydende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com