Sådan oprettes en Genie pige soveværelse

April 26

Oprette en genie, genie i en flaske eller marokkanske tema for en pige soveværelse. Genies er mytiske ønske-ydelse væsner, der lever i luksuriøst indrettede flasker, ifølge folklore. Fløjl, silke og satin er nogle af de materialer, der ofte er forbundet med en genie. Farver i en genies verden fra hendes "hjem" til hendes møbler og tøj er normalt dyb lilla nuancer såsom røde, pink, grøn, blå og guld.

Instruktioner

•Paint mure den vigtigste farve af dit design. For eksempel, hvis din farvepalet omfatter mørk pink, rød og guld, derefter male væggene en dyb skygge af pink. Tilføj guld detaljer med en sponging teknik eller stencil en rulle design bag opholdsområdet.

•Anbring seng på en måde, der efterlader masser af plads til et opholdsområde. Gøre bed med luksuriøst sengetøj med din farveskema. Kaste puder på sengen, der supplerer den dyne eller quilt.

Hæng en baldakin eller tynde, florlet materiale så at det forhæng over sengen. Dette bør være en skygge og farve, der svarer til strøelse.

•Opret siddepladser område starter med et tæppe. Tæppet skal være tyk og blød, byder på en marokkansk print eller matchende farver fra rummet. Placer bænke mod væggene med tykke hynder og puder på toppen og opbevaring nedenunder, eller linje væggene med store gulv puder og sækkestole i farverne i rummet.

•Sæt akryl perler og juveler på væggen over sengen i rulle mønstre på lamper eller lysestager. Oprette et gardin af glasperler til at hænge mod væg foran opholdsområdet eller at adskille den skabsplads.

•Tilføj lygter, stearinlys, billedrammer og udsmykkede spejle rundt i lokalet på natbord, kommode eller hylder. Farverne bør alle omfatter juvel toner afhentet fra sengetøj eller tæppe. Bruge guld rammer eller tilføje dine egne perler og maling til at matche rummet.

Tips & advarsler

  • Bruge udsmykkede møbler eller male møbler og tilføje dine egne dekorationer med stencils.
  • Brug LED lys i rummet, hvis dit barn ikke er klar til ægte stearinlys. Lad aldrig et barn brænde stearinlys uden opsyn.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com