Sådan oprettes en hævet Garden Bed

September 7

Havearbejde er en af de største tidsfordriv, opfylder på mange niveauer. Men måske du har stenet eller ler i jorden naturligt omkring dit hus. Eller fejl synes at angribe dit arbejde. Eller du ikke kan komme foran ukrudt. En løsning på slags problemer kan være haven højbede. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

Sådan oprettes en hævet Garden Bed

•Evaluate din værftet. Hvor er dine åbne rum? Tilbring en dag bare ser solen. Hvornår det ramte visse steder, og hvor lang tid tager det forbliver der? Kigge efter det sted, der får de fleste solen for den længste periode, og afstikke der for din højbede.

•Decide hvordan man får vand til stedet. Dette kan være tid til at udvide sprinkleranlægget. Eller oprette en. De bedste haver behovet for en masse vand, så medmindre du ønsker at bære slange til dette sted hver morgen og aften, oprette en permanent vand løsning.

•Outline din senge med stakes. Bestemmer selv form og størrelse, med afgrøder og brug i tankerne. Beslutte, hvor meget plads du ønsker til dine favoritter, og sørg for, at der er tilstrækkelig plads til rådighed. Sørg for at du kan nå overalt, hvor du sætter planter. Også måle med dine materialer i tankerne. Hvis du planlægger at bruge stenblokke, der er 1 fod lange, Opret ikke en seng, der har en halv fod til det, medmindre du ønsker at være Stanseblokke. Når indsatserne er på plads, se solen igen. Kontroller, at du har truffet den rigtige beslutning.

•Stack dine blokke højt nok, således at de kan fordoble som en plads til høst og lugning. Sten blokke er bedst, fordi træ har tendens til at rådne og forværres, især når godt vandes. Også Sørg for der er plads nok mellem senge at gå, klippe eller lave alt muligt andet, der har behov for.

•Når du har bygget blok sengene, fylde dem med høj kvalitet snavs. Hvis du planlægger at spise, hvad du vokser, ønsker du nærende sjæl, der giver sit bedste til dine planter. Bedre snavs vil også have mindre ukrudtsfrø, gemme dine timer i vedligeholdelse.

•Med væggene fyldt med snavs og vand system på plads, teste sprinkler at sørge for, det dækker alle opredning. Det er bedst at have en høj sprinkler, der kan vand nedad, da når dine afgrøder begynder at vokse, bladene af nogle planter kan overdøve andre.

•Tag i planter, i ryddelig rækker. Vand regelmæssigt.

Tips & advarsler

  • Havearbejde er en stor aktivitet at gøre sammen som en familie. Hvis du kan bygge en seng for hver person, og lad dem vokse, hvad de ønsker.
  • Havearbejde kan være en tung gang engagement. Kontroller, at du er forberedt i sommer for at luge og tendens samt klar til høst. Når afgrøderne behandles godt og modnes, kan bounty være overvældende at holde med.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com