Sådan oprettes en halm balle have

December 13

Sådan oprettes en halm balle have

Hvis din havejord kunne markedsføres som potter's ler eller hvis ukrudtet overtal blomsterne, halmballe havearbejde kunne være løsningen. Baller er billig og kan bruges som barkflis eller blandes i kompost når vækstsæsonen er slut. Det vil tage et par uger at få haven startede, så planen forude.

Haven Layout

Halmballer er typisk 24 42 af 18 inches og er solgt af landmændene eller gård butikker. Købe baller tæt pakket med sejlgarn i to eller tre steder. Dette hjælper med at holde bale-- og din have – sammen. Inden du planter, placere ballerne i et enkelt lag i enhver konfiguration. Overveje at solen de planter, du får brug for. Husk, at når ballerne er betinget, vil de være tung og vanskelig at flytte.

Konditionering af baller

Planter ikke kan gro i rent, tørt halm. Det vil tage op til fire uger at få din have klar til grønsager eller blomster. For de første tre dage, vand bale grundigt for at holde det våde. Indre af ballen vil begynde at nedbryde og nedbrydning reaktioner vil gøre det varme op. På dage tre gennem seks, drys toppen af ballen med 1/2 kop af urinstof eller 1 kop af ammonium sulfat og vand ballen grundigt. På dage seks gennem ni, halveret programmet gødning og fortsat holde ballen fugtig. Stop gødning behandling på dag 10 og fortsætte med at vand ballen. Halmen bliver helt varm. Vent, indtil toppen af ballen er afkølet til under 99 grader Fahrenheit, inden du planter. Tjek temperaturen med et jord termometer.

Plantning haven

Du har to muligheder for plantning i en halmballe haven: du kan enten løsne strået med fingrene til at gøre 4-tomme-dybe lommer eller sprede voksende materiale i en 3 til 4 tommer dybe lag på toppen. Kompost, jord og gødning er alle gode muligheder. Når lommerne er fyldt eller jorden spredt, vand bale og plante frøene efter pakke instruktioner. Antallet af planter vil du kunne passe afhænger deres voksende krav.

Vedligeholdelse af haven

Korrekt vanding er det mest kritiske aspekt af at opretholde en sund halmballe have. En mulighed er en soaker slange på en timer. En anden simpel løsning er at fylde en gallon mælk drikkeglas med vand. Stikke et par huller i fælles landbrugspolitik og vend det i nærheden af en af planterne. Vandet vil sive ind i halmen i løbet af de næste par dage. I slutningen af sæsonen, skal du bruge en pitchfork for at bryde apart ballen. Læg det på kompost bunken eller arbejde det ind i jorden i en traditionel have.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com