Sådan oprettes en have på et Budget

July 7

Sådan oprettes en have på et Budget

Havearbejde behøver ikke at være et dyrt foretagende. Selv de mest erfarne gartnere skabe ikke en haven natten over. Det tager tid. Hvis du ikke har en masse penge at bruge på en have, kan du stadig oprette en, hvis du er tålmodig. Lære fra erfarne gartnere sådan haven på et budget. De er ivrige efter at dele deres erfaringer- og nogle gange deres frø--med up-and-coming gartnere.

Instruktioner

•Don't være i fart. Hvis du vil oprette et budget haven skal du have tålmodighed. Starter ud små og hvert år udvide haven. Vil du have en fantastisk mulighed for at overvære haven vokser sæson af sæson, og snart vil du have den store have, du ønskede. Mens du venter, bygge en kompost bunken for at gøre din egen kompost. Kompost er fremragende til brug på alle planter som gødning og barkflis. Det tager måneder at skabe, men koster ikke noget og sparer på omkostningerne ved kommerciel gødning.

•Acquire planter hvor du kan finde dem. Hvis du har penge til at købe planter fra en butik, beslutte, hvilke og hvor mange du har brug for. Vær ikke bange for at spørge familie og venner, hvis de har nogen ekstra planter, som kunne bruge et godt hjem. Mange gange har de ekstra planter, især hvis de begyndte frø indendørs om vinteren. Nogle gange har de planter de ikke længere ønsker eller har brug at flytte til et byggeprojekt. Spørg rundt og du kan blive overrasket over hvor mange du kommer op med. Du kan ikke slå, at få dem gratis.

•Find planter, der er let gengivet fra udklip. Der er talrige planter, buske og træer, der kan dyrkes fra et snit sektion hvis du ved hvordan det skal gøres. Forske på biblioteket eller bede en professionel på det lokale Havecenter om hjælp til at identificere disse planter. Når du har en, kan du generere flere andre hvert år. Bede en nabo der har en have for forslag. Du kan komme hjem med et forslag og en plante.

•Grow planter fra frø når det er muligt. Hundredvis af frø koster mindre end en dyrket plante, og de giver dig mulighed for at dyrke flere af den samme plante ad gangen. Du kan høste frø fra mest modne planter. Vegetabilske planter og årlige blomster gå et par frø en lang vej, hvis du starter dem tidligt indendørs; de giver dig en hurtig start på en have.

•Brug fundet materialer i haven for at oprette en strukturer. Mursten, Tønder, sten, cementblokke og skrot tømmer kan være formet i grænser, stier, senge og bænke. Tilføje et strejf af sjov måde med en birdhouse og et fuglebad eller udfylde en nabo kasserede trillebør med blomstrende planter.

Tips & advarsler

  • Lære hvilke planter vokser godt i din klima og koncentrere sig om dem.
  • Altid levere tilstrækkelig vand til dine planter. Dette er det vigtigste, de har brug for. Nyplantede dem vil kræve mere vand, indtil de har blevet etableret.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com