Sådan oprettes en have

May 19

Rige jord voksende smukke blomster og lækre råvarer. Havearbejde-hvad enten blomster eller grøntsager-er et sjovt og givende forår og sommer aktiviteter. Hvis du har aldrig haveområder før, kan du ikke ved hvad de skal gøre. Må ikke bekymre dig; Hvis du er klar til at vokse en grøn tommelfinger, er det ikke svært at skabe en have.

Instruktioner

Sådan oprettes en have

•Indstil hvilken type haven du ønsker at vokse. Tage hensyn til hvilken type af jord findes allerede i din værftet, om det er i solen eller i skyggen, og hvor meget tid du har råd til at passe haven. Dette vil bestemme størrelsen af haven, at du skal vokse, samt hvad planter vil blive plantet.

•Plan haven. Kig på andre haver i havearbejde magasiner eller bøger, på internettet eller i din by- og få ideer af hvilken type af planter du ønsker at vokse. Spørg din lokale landbrugs agent eller planteskoleejer at lære mere om de planter, der er hjemmehørende i dit område; disse vil være lettere at dyrke. Spørg, hvis planterne er giftige for kæledyr eller børn.

•Draw en skala kort over haven og lave kopier af det. Brug derefter kopier til at komme med forskellige haver, ved hjælp af en række planter, før du foretager den endelige afgørelse. Når du har afgjort på, hvad du vil, Sørg for at liste alternative planter, i tilfælde af at du ikke kan finde dine vigtigste valg. Tage det med dig, når du går til at købe planter eller frø.

•Purchase alle de forsyninger, der er nødvendige for at få haven anlagt; kantning, muld, græsplæne stof og værktøjer, som planter eller frø. Tjek den politik for tilbagesendelse som nogle planteskoler eller haven afdelinger tilbyder en års garanti på deres produkter. Skrive ned hvad planter blev købt på kvitteringerne og holde dem, hvis du skal udskifte en plante på ethvert tidspunkt.

•Mark område til haven. Grave eller indtil op af jorden, flytte den til trillebør eller markedsfoering af plastik tarp. Den dybde du graver vil blive bestemt af de planter, der vil være i haven. Fjerne ukrudt og klipper fra jorden, som du går. Klip plænen stof for at passe haven og lægge den. Placer kantning materialer ned, sikring af den ydre kant af græsplæne stof.

•Mix tørv moss med den havejord og sprede det over plænen stof. Hvis nødvendigt, spredning muld over at bringe jorden level op nær toppen af haven kantning.

•Brug din have kortet til at plante blomster, grøntsager eller frø. Erstatte de plante markører, der kommer med planterne med dem, du har skrevet navnene på. Holde de oprindelige plante markører, da de har vigtige oplysninger om planterne på dem.

•Kapacitet de nye planter grundigt med henblik på at bilægge jorden omkring planterne, derved forhindre rødderne mod udtørring. Afhængig af vejret, Fortsæt med at vand dagligt, indtil nye vækst ses på planter; Dette indikerer, at planter slår sig ned i haven. På dette tidspunkt kan du skære ned til regelmæssig vanding planter specifikke behov.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan lide havens arrangement, tøv ikke med at flytte planterne. De fleste planter kan håndtere genbeplantning, selv om de ikke måske blomstrer så hurtigt efter at være flyttet. Vær sikker på at behandle dem som en ny plantning, vanding dem grundigt, indtil de er etableret.
  • Brug ikke kemiske pesticider, fungicider eller gødning på nye haver. Disse kemikalier kan brænde eller ellers skade planterne.
  • Holde alle kemikalier og værftet værktøjer utilgængeligt for børn.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com