Sådan oprettes en hemmelig vægpanel

October 14

Hvert barn drømme om at have en hemmelig bevægelige vægpanel. Oprettelse af en hemmelig åbning i en væg kan tilføje spænding og sjov til dit hjem. Hemmelige vægpaneler kan også tilføje en grad af sikkerhed for værdigenstande, skjule dem fra tyve eller beskatte deres indsats.

Instruktioner

•Find en placering for din hemmelige panel. Den bedste placering ville være indrammet af væg hjørner, hylder, billedrammer, sokler og andre ting, der skjuler revner eller huller rundt i kanten af panelet hemmelige. Kigge efter et område, der er 3 fod torv i en ikke-bærende væg. (For at sikre en mur er ikke-bærende, få en udtalelse fra en licenseret hovedentreprenør.)

•Knock en lille (hoved-størrelse) hul i en ikke-bærende væg hvor du vil installere den hemmelige panel. Brug hullet til at kigge inde i væggen for enhver rør, ledninger, ventilationskanaler og andre hindringer for din hemmelige panel. Hvis disse hindringer findes, skal du kontakte en hovedentreprenør før de går videre til næste trin.

•Measure og spore en 3-fod af 3-foden placering omkring hullet i væggen. Skære igennem alle studs i væggen i 90-graders vinkel med en sabel sav. Holde de dele, der kommer ud af hul som ubrudt som muligt, så du kan bruge dem til at spore de nye dele. Gem baseboard fra prøven trimme du for at genbruge senere.

•Kontrollér en ramme hele vejen rundt på indersiden af 3-foden firkantet hul. Ved hjælp af en geringssav, så 3-fod 2 x 4 brædder i 45 graders vinkler gennem den tynde kant. En "flade" side af hver bestyrelsen bør stå i midten af døren, med den største af de to sider vender udad når du laver rammen.

•Skru brædderne sammen på hjørnerne fra ydersiden af rammen. Skruen skal trænge ind på en 45-graders vinkel gennem både brædder ved hjælp af to 3-tommer dæk skruer pr. hjørne. Lad ikke skruerne på tværs af indre af rammen. Ramme hele panelet med en af de 2 x 4 boards går hen over gulvet på tærsklen.

•Skru rammen til studs så skruen ind i siderne, ikke slutningen af 2 af 4, så skruen har et godt greb.

•Kontrollér en anden ramme, der passer inde ene du bare installeret ind i væggen. Da du installerede var 3 fødder firkantede, gøre den nye ramme 33 inches længe i hver retning. Gøre den nye ramme på samme måde, du har foretaget andre rammen. Hvis det nye billede passer for stramt ind i det første billede, skru den anden ramme og lidt barbere slutningen af bestyrelserne i boksen gering.

•Tilføj center-hang pivot hængsler med træskruer. Da pivot hængsler er beregnet til at tage vægten af døren, skrue hængsler til den ydre ramme og indvendige ramme (ovenfor og nedenfor) i midten af den hemmelige døråbning. Tilføje to flere 2 x 4 brædder til kraterets indre rammen, så de er jævnt fordelt en tredjedel af vejen fra hver side.

•Luk dørkarmen. Skær gips passer til dørkarmen på hver side. Nail drywall ind over for den anden ramme ved hjælp af drywall negle. Forme dørkarmen, så det passer ind i gips omkring hullet. Forsigtigt åbne døren for at sikre, at det virker. Du kan dække bunden af den ydre ramme ved hjælp af baseboard trim du gemte tidligere, eller en sektion af drywall, du søm på plads.

•Drej på en fan og åbne vinduer. Læg et lag ren lim i den udsatte kant af døren og drywall omkring døren for at forhindre drywall fra smuldrer. Tillad lim til at tørre i fri luft. Male panel til at matche resten af rummet.

Tips & advarsler

  • Hvis panelet hemmelige ikke er firkantet, er det mere let skjult fra casual observation. Læg ikke din panel bag et billede eller en bogreol, hvor det ville være indlysende. Tilføje en lås system til din hemmelige dør, så det ikke vil svinge åben i en brise.
  • Arbejde under en licenseret hovedentreprenør. Få alle tilladelser og godkendelser fra fagfolk, som du ville gøre med ethvert hjem forbedringsprojektet involverer vægge og dør installation. Aldrig skære gennem en mur, der har ledninger, rør, ventilationskanaler og andre forhindringer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com