Sådan oprettes en himmelseng med materiale

December 8

Sådan oprettes en himmelseng med materiale

Jeg var otte år gammel og touring Windsor Castle, da jeg så min første sengehimmel seng. Jeg var meget imponeret med høj, fancy senge indrettede med yards af tunge fløjl, brokader og trims. Mens din sengehimmel seng ikke kan være helt så royal, kan du nemt oprette en illusion af grand himmelseng med lidt mere end stof og simpel hardware.

Instruktioner

•Visualize dine endelige produkt. Hjælperen kan holde op et ark eller dug til at hjælpe med dette. Placere sengen præcis hvor du ønsker det; Når baldakin effekten er oprettet vil du ikke kunne flytte din seng uden at fjerne din "stillinger" eller baldakin, og lappe loftet. Vil du have dine indlæg at gå fra gulv til loft eller stoppe nederst i boks foråret? Vil du have to stillinger eller fire stillinger? Synes ark stof for wimpy eller for stiv? Vil du se krogen?

•Vælg og Køb stof af dit valg. Netting eller gaze egner sig til en tropisk eller casual udsmykning ordningen; brokader og fløjl er mere formel. En stiv stof som denim kan være lidt sværere at arbejde med, men vil give en større effekt. Mængden af stof du køber afhænger af din endelige design og loftshøjde. Forudsat, at du ønsker en fuld længde post, måle højden fra gulv til loft, tilføje ekstra længde for nogen ekstra dekorative fold-over og ekstra inches for hemming begge ender (Læs din jern-på hem instruktioner for vejledning). Hvis du ikke ønsker en fold-over, samle ende af stoffet i dine hænder og træk kan det ud tommer af tommer indtil du skabe en tiltalende roset effekt. Når du har foretaget disse beslutninger, multiplicere længden med fire.

•Vælg en krog til at supplere din ordning og stof. Det kan være så simpelt som en lille øje krog vil du næppe se eller en stor, utility krog, der vil give moderne, industrielle flair.

•Anbring og installere kroge et par inches over og uden for de fire bed hjørner, så stoffet kan hænge frit ved siden af sengen hjørner. Brug en stud finder en gnidningsløs loftet til at finde strøer. På en popcorn loft, omhyggeligt hammer en finish søm for at bestemme, hvis en tværbjælke er placeret over sengen hjørne. Bruge ankre passer til din loft type, hvis der er ingen tværbjælke over sengen hjørne.

•Klippe din yardage i fire lige store længder.

•Følg dine jern-på hem tape instruktioner til at afslutte fire slutter. Netting har kun brug for en omhyggelig lige snit.

•På fold-over eller roset punktet, knytte stoffet til krogen med enten et kabel tie eller bøjelig ledning. Hvis wire eller tie viser for meget, skal du bruge et dekorativt stykke af trim til at dække det.

•En alternative metode indebærer gardinstænger og færdige ekstra lange gardiner. I stedet for at vedhæfte stængerne til væggen, lægger dem på loftet. Korte stænger knyttet kun over hjørnerne vil give en post effekt. Stænger længde og bredde af sengen vil tillade dig at lukke gardinerne til en privat, romantiske effekt.

Tips & advarsler

  • Hvis du virkelig ikke ønsker trim over ledning eller kabel tie til standout, oprette et stof trim stykke ved hjælp af hem tape. Glem ikke at tilføje et par mere inches til dit stof køb!
  • Når du hænge noget fra loftet, du arbejder imod tyngdekraften og yards af stof kan veje flere pounds. Små børn har svært ved at modstå gemmer sig og spille i stoffet. Skru kroge eller stænger i en stud, hvis det er muligt, for at forhindre en katastrofe. Overvej at tilføje massivt træ afstivet mellem strøer over i soveværelset, hvis du har adgang til loftet ovenfor. Hvis du ikke kan sikre de fire kroge til fast træ men stadig ønsker en faux fire plakat seng, sætte trim bestyrelse på loftet, fastgøre den til strøer og derefter vedhæfte kroge til trim bestyrelsen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com