Sådan oprettes en Jungle rum i en bolig

April 25

Hjem udsmykning kan enten være en ubehagelig oplevelse eller masser af sjov. En masse af hvilken effekt det ultimative resultat er den spænding, der går ind i projektets udsmykning. Nogle mennesker kan lide at dekorere med forskellige "tema" til alle rum i deres hjem. Der gør det muligt for dem at udtrykke deres egen kreativitet, drage fordel af de forskellige ting, de nyder om liv og afspejler deres individuelle stemninger. En populær hjem decor tema for dem, der elsker dyr og moder natur er generelt jungletema. Det er en stor mulighed for eventyrlystne, selvhævdende mennesker, som værdsætter livet i almindelighed.

Instruktioner

Etablere det grundlæggende tema i rummet

•Decide, som værelse i hjemmet er støttemodtageren jungletema og hvordan rummet vil blive anvendt (som en hule, et soveværelse eller et hjemmekontor). Denne afgørelse vil have indflydelse på de resterende trin.

•Plan værelse plads på papir, at bemærke ting som vinduer, døre og toiletter. Tage værelse mål for møbler placering. Måle windows for gardiner, persienner og nuancer. Træffe simple beslutninger som typen af gulvbelægning og vindue belægninger anvendes. Afgøre, om at bruge maling, tapet eller en anden type af vægbeklædning. Afgørelse om maling farver til trim. Træffe beslutninger med hensyn til møbler type, stil og størrelse. Træffe afgørelse om både central (værelse) og diffust (yderligere) belysning.

•Kontrollér værelse Køb baseret på beslutningerne fra trin 1 og trin 2 ovenfor.

•Applicer væg maling, papir eller dækker som besluttet i ovenstående trin. For eksempel, vælge en earthy farve maling i en overdådig gylden brun eller blad grøn; bruge en jungle tema tapet; accent en eller flere vægge med en tekstureret stof som jute; eller tilføje en jungle vægmaleri. Gøre en specialitet tekstureret maling proces såsom stenciling junglen blade over maling eller sponging forskellige jungle farver på toppen af en maling base coat eller tilføje en jungle tema tapet grænsen omkring toppen af en almindelig farvet eller minimal designet væg.

•Paint værelse 's trim i en gratis farve til væggene.

•Lay gulvbelægning som besluttet. For eksempel lå hårdt træ eller laminat trægulv i et træ tone, der komplimenterer det overordnede tema. Tilføje organisk accent tæpper for at beskytte gulvet i centrale steder (såsom omkring døråbninger og fortove). En anden mulighed ville være at lægge tæpper i en farve, der svarer med temaet for rummet eller vælge keramiske fliser, der tilbyder en yderligere stoflige "føler."

Hæng window blinds eller nuancer hvis planlagt. Prøv plantage blinds i rige woods, der komplimenterer trægulve eller stof nuancer, som tilføjer mere tekstur og interesse til rummet.

•Indstil op rummets indretning, der forhåbentlig er blevet udvalgt til at komplimentere rummet.

Accessorizing at etablere en fuld Jungle tema motiv

Hæng gardiner, hvis planlagt. Vælg materialer, der opfylder jungle tema motiv. Vælg stoflige kvalitetstekstiler i imiteret suedes, burlaps eller simuleret dyr skjuler (såsom en leopard print). Accent med tørklæder, kapper eller tiebacks i dækkende farver til at bryde mønstret og tilføje ekstra interesse for det overordnede udseende. En anden mulighed er at bruge silke jungle blomster eller grønne reb til toppen af gardinerne til at skabe en naturlig jungle swag.

•Vælg accent tekstiler (for sengetæpper, kast, pude og lignende), der minder om junglen. Holde et dyr eller natur motiv, rige teksturer og farver, der passer til det overordnede tema. Sørg for at tilføje solid farver til at hjælpe med at bryde op trykte mønstre og til at tilføje flere blikfang i rummet.

•Tilføj og/eller ændre belysning dækker for at opfylde det overordnede tema i rummet. For eksempel, erstatte et simpelt hvidt loft globe med en i en beige eller taupe tone, der er mere i overensstemmelse med rummets tema. Tilføj halogen eller andre bordlamper til rummet efter behov, at vælge stykker, som jungle motiv. En anden idé er at vælge passende skulpturelle lampe baser, tilføje jungle tema accenter med lampeskærme. Wrap en silke grønne reb af ivy rundt i bunden af en halogenlampe til at bringe et strejf af naturen ind i stuen.

Hæng indrammet jungle eller regnskoven udskrifter eller malerier på væggene. Bruge jern metalarbejder stykker, hænge Afrikanske masker eller tilføje to-dimensionelle skulpturer af jungle dyr til væggen for accent.

•Tilføj jungle accent stykker i hele lokalet. Brug traditionelle jungle dyr som løver, tigre, giraffer og elefanter til accent til møbler. Vælg autentiske tribal keramik og/eller figurer at tilføje interesse og tekstur til bogreoler eller tabeller. Accent med stykker af forstenet træ, traditionelle jungle "perler" eller silke blomster og grønne områder. Tilføje bambus eller andre wildlife motiv til vaser.

•Paint eller ændring, stikkontakten dækker til at matche temaet for rummet.

Tips & advarsler

  • Bland mønstre og teksturer til at tilføje interesse og sjov til rummet.
  • Vælg et par gode accent stykker i stedet for en halv snes billige dem.
  • Vælge møbler, der kan bruges i andre motiver end blot jungle.
  • Ikke foretage ændringer til det rum, der ikke kan fortrydes nemt når det er tid til at flytte til et andet motiv.
  • Ikke vælge varer til det rum, der kun kan bruges én måde.
  • Vælg ikke stof accenter, der ikke er vaskbar. Tøjrens kan være dyrt, især når pels er involveret.
  • Bland mønstre og teksturer, omhyggeligt så rummet ikke kommer på tværs som alt for travlt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com