Sådan oprettes en kælder Gym

May 11

Sådan oprettes en kælder Gym

At finde tid til at komme til motionsrummet kan være svært, hvad med alle de andre prioriteringer og forpligtelser, der hurtigt fylde op en dag. I stedet at klemme i en tur til din lokale træningscenter gøre opholder sig fit en lettere opgave ved at bringe gym til dig. Omdan din kælder til et hjem gym og alt hvad du behøver at gøre er slip nedenunder at få i en hurtig workout.

Instruktioner

•Indstil hvor du vil oprette en gym i din kælder. Beslutte, hvis du vil slå hele rummet i en gym, eller hvis du ønsker at afsætte en del af kælderen til dit hjem gym.

•Dæk gulve med gym måtter eller gummi gulv fliser, da de vil give dig med trækkraft og chok sugeevne, mens du arbejder.

•Installer et spejl på en af væggene i kælderen. Hvis du transformerer din hele kælderen, eller en stor del af det, overveje at installere et spejl, der dækker en hel væg. Hvis du bruger kun en lille del af kælderen, et spejl, typen typisk installeret i skabene, vil være tilstrækkeligt.

•Arrange motion udstyr i dit hjem kælderen. Plads ud stykker på en måde, der tillader du brugervenlighed. Arrangere hylder til at holde vægte langs en væg. Indstille en opbevaringsboks eller hylde langs en væg for bolde, hoppe tovværk og andre typer af mindre udstyr.

•Efterlad en plads åben i gym-området. En åben plads tillader dig at udføre aktiviteter som situps, sprællemænd og yoga nemt, uden at støde ind i træningsudstyr.

•Tilføj et ventilationssystem i din kælder. En kælder, der er dårligt ventilerede kan hurtigt blive varmt og indelukket som du arbejder ud. En aircondition-enhed eller fans vil bidrage til at ventilere rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com