Sådan oprettes en køkkenø fra eksisterende møbler

May 24

Tilføje en ø til din køkken vil tilføje plads på køkkenbordet og opbevaring, men det kan være dyrt, hvis købt helt nye. Opbygge en køkkenø fra jorden kan være tidskrævende. Genopfinde en eksisterende stykke af møbler kan være både en omkostningseffektiv og grønne middel til at få den hårdt tiltrængte ø i dit køkken. Det vil også give dig en køkkenø, der er en af en slags. Brug disse enkle trin til at oprette en køkkenø fra dine eksisterende møbler.

Instruktioner

•Sæt kommode i midten af dit køkken til at sikre, at det er den rigtige højde til en stående arbejdsstation. Kommoden bør være nogenlunde niveau med din nuværende køkkenbordet. Hvis kommoden er for høj og har ben, der strækker sig fra sin base, kan benene fjernet eller skåret til lavere kommoden. Hvis kommoden er for kort, tilføje hjul til det eksisterende grundlag for ekstra højde. Gå rundt kommoden og sørg for der er rigelig plads til at bevæge sig omkring dit køkken. Du skal muligvis finde et mindre stykke af møbler til et mindre køkken, eller et større stykke af møbler, hvis der er for meget plads mellem din ø og din bordplade.

•Installer håndklæde barer på højre side af kommoden efter anvisningerne på pakken. Et håndklæde bar kan monteres vandret langs den øverste kant af kommoden og kan bruges til at gemme viskestykker. Den anden bar kan installeres under det første niveau i den samme herregård eller kan monteres lodret langs den ydre kant af dresser skal bruges til lagring af en rolle af papirhåndklæder. Hvis én søjle bruges til papirhåndklæder, være sikker på at forlade nok plads mellem de to barer for en fuld rolle papir håndklæder til at passe og drej.

•Drill huller på tværs af toppen af den venstre side af kommoden ifølge instruktionerne for håndklæde kroge. Disse kroge kan bruges til at hænge gryder eller pander, der bruges oftest.

•Organiser dine gryder, pander og bageforme i skufferne. De fleste dressers vil have tre skuffer, der kan bruges til masser af opbevaring. Skuffe arrangørerne kan også bruges til lagring af køkkenredskaber og knive.

Tips & advarsler

  • Hardware på kommoden kan let ændres til at matche dine eksisterende køkken hardware. Fryser hardware kan findes i enhver hardware butik.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com