Sådan oprettes en komfortabel & unikke lille køkken

August 19

Sådan oprettes en komfortabel & unikke lille køkken

Køkkenet er hjertet i hjemmet, med mange familie aktiviteter finder sted der. En komfortabel setup inviterer venlig samtale og kan forbedre udseendet af en lille køkken ved optimal udnyttelse af rummet. Ved at betragte din personlige smag samt begrænsninger i rummet, kan du sammensætte et køkken, der er både behagelig og karakteristisk.

Instruktioner

•Indstil en banquette og bordet i stedet for en regelmæssig spisebord. En banquette giver dig mulighed at drage fordel af hjørnet af køkkenet. Det fremmer også følelser af hygge, fordi bænk-stil siddepladser tilskynder folk til at sidde tættere. Tilføje tyk, komfortable puder for de bænk og duge og stof servietter, der passer til polstring af bænken. Banquette tilbyder dig den ekstra fordel at give dig et sted at gemme elementer; banketter har ofte indbygget opbevaring områder under sædet.

•Tilføj interessant dekorative elementer til at give dit køkken nogle tegn. Fyld antikke krukker med kaffebønner og placere på en hylde ved siden af antikke kaffemøller. Vise samlerobjekt plader over buegang fører ind i køkkenet. Få mest ud af Smørrebrød skabene ved at vise off din porcelæn samling. Tilføje funktionelle dekorative elementer som keramiske haner, der er også salt og peber shakers, cookie krukker eller pasta indehavere. Hænge køkken-inspireret kunst prints, såsom romantisk malet billeder af vin vinmarker, grøntsager og frugt illustrationer og fotos af brødet og drikke, i nærheden af tabellen.

•Brug et rullende vogn med en slagter blok på toppen til at forlænge din bordplads og styrke din udsmykning motiv. Disse vogne kommer i en bred vifte af stilarter til at matche dit køkken indretning. De også forbedre komforten i dit køkken ved at tillade dig at gøre maksimal brug af din gulvplads; roll vognen væk når du ikke bruger den.

Hæng gryder og pander fra et loft rack. Dette hjælper dig med at få mest muligt ud af din lille rum, samt give en interessant dekorativt element til køkkenet. For at bringe et karakteristisk strejf, gøre usædvanlige poster, som en antik dør eller et espalier, ind i stativer. Skrue kroge i racket og krog gryder og pander til rack af wire udlæg, der normalt kommer på håndtaget. Hvis du har har et land eller Middelhavet udsmykning stil, skal du bruge et rack, lavet af nødlidende træ eller jern, som går godt med disse udsmykning stilarter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com