Sådan oprettes en lamineret pagaj

October 14

Sådan oprettes en lamineret pagaj

Mange hav kajak entusiaster foretrækker Grønland pagajen, såkaldte fordi det er udformet i stil med pagajen første gang brugt af Inuit-befolkningerne i Grønland. Det har lange, smalle vinger. Væven--den tynde midterste sektion hvor du greb pagaj samtidig med resten--er kort, som normalt består af mere end en tredjedel af pagajen. Gør en pagaj er selv billigt, der kræver måske $10 i materialer og 24 timer at gennemføre.

Instruktioner

•Configure pagajs samlede længde til din krop, måling en fuld arm span plus afstanden fra håndleddet til din albue. Skære dit cedar bord til længden. Tegne linier markerer bredden på den padle væven--tynde midterste sektion hvor du holder det--på omkring skulder bredde.

•Drej board på sin side, og mark taper af bladet. Tegne midterlinjen langs midten af bestyrelsens smalle side. Derefter trække en anden linje strækker sig fra slutningen af væven, eller håndtag, til et punkt 1/4 tomme over midterlinjen i slutningen af brættet. Tegne en identisk linje på anden siden. Skære bord langs hver linje, afslutter at skabe en tilspidsning, der med en 1/2-inch bredde i slutningen.

•Draw en midterlinjen langs længden af bestyrelsen på sin bredt ansigt. Tegne to parallelle linjer, hver af dem fjernet fra midten af 1/2 tommer langs længden af væven i bestyrelsens center. Disse linjer mærke vævens bredde. Skære, efter linjerne.

•På bestyrelsens overordnede ansigt i hver ende af væven, (som du har markeret), trække kryds mærker en fjerdedel af måde, fra hver af bestyrelsens kanter. Tegne yderligere aksemærker, viser bestyrelsens fulde bredde 4 inches fra sin ende. Tegne en linje, der forbinder de øvre-side aksemærker, strækker sig fra slutningen af væven til et punkt 4 inches fra slutningen af brættet. Gør det samme for den nedre side. Skær langs linjer, at give form til tilspidsede bredden for halv pagajen. Gentag for anden siden af padle.

•Sketch kurver, oprettelse af glatte, afrundede kanter på den brede ansigt af pagaj i hver ende. Også skitsere de lavvandede S-form af hver vinge skulder, hvor væven slutter sig til bladet. Skær langs de skitseret linjer med en stiksav.

•Juster tykkelsen af klingen. Tegne to parallelle linjer, der er 3/8 tommer apart, strækker sig fra slutningen af en vinge til en punkt to tredjedele af vingens længde. Derefter udvide linjerne, således at de er 13/16 tommer apart på vingens rod. Skær langs linjer, at give form til bladet. Gentag for anden enden af pagajen.

•Trim i hjørnerne langs længden af pagaj, successivt skære væk hvert hjørne kant indtil hver af dem er rund og glat. Vingens rødder skal være ovalt. Vingens ender skal være lidt konveks. Tværsnit af hver vinge udvidelse fra roden til et punkt om halvvejs langs vingens længde bør diamant formet. Trim, så ændringer i den padle form flyder sammen.

•Sand den færdige pagajen, og sørg for at vådt det at hæve kornet inden den endelige slibning.

•Applicer enten epoxy harpiks eller spar lak på hele pagajen, giver en lamineret finish. Gør det muligt at indstille i 24 timer.

Tips & advarsler

  • Størrelse omkredsen af væven--den midterste sektion hvor du holder kajak pagaj--sådan at du kan greb den med tommel- og langfinger knap røre. Tilsvarende størrelse vingerne så at du kan spænde over den bredeste del i slutningen med pegefingeren og web af tommelfingeren.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com