Sådan oprettes en let aftageligt støv pjuske til din seng

April 11

Sådan oprettes en let aftageligt støv pjuske til din seng

I en virkelig koordineret soveværelse finde du ofte sengetæppe og gardiner, der matcher. Hvis din stil læner sig mod en symmetrisk look, du måske gerne medtage en støv flæse omkring din seng. En støv flæse, er simpelthen et stykke stof materiale, der holder støv fra at komme under din seng. Den flytbare støv pjuske til din seng vil bestå af en lang længde af stof, der når i nærheden af din seng. Den faktiske længde, som du har brug for afhænger af din madras side og hvordan indsamlede du ønsker støv pjuske at være.

Instruktioner

•Klippe den korrekte længde af stof. Denne lange strimmel skal være lang nok til at nå fra toppen af din madras boks foråret til gulvet. Sørg for at forlade et par ekstra inches til hemming. Når stoffet er skåret ud, kan du bruge din symaskine eller god kvalitet, vaskbart stof lim til hem bunden. Drej stoffet pænt og derefter fold det over igen før syning eller lime. Dette vil skabe en pæn hem. Gør det samme med toppen af støv pjuske stof strip.

•Den næste skridt er at sy eller Lime i lang stribe af krog og løkke skruer til toppen af støv pjuske. Du kan også bruge krog og løkke skruer fordelt på små intervaller omkring støv pjuske. En anden mulig metode er at sy en lang køre søm i toppen af støv pjuske og oprette indsamler inden montering krog og løkke fastgoeringsmidler.

•For at vedhæfte den flytbare støv flæse i din seng, den sidste ting du skal gøre er anbringer en krog og løkke fastener omkring toppen af din madras boks foråret. Du kan gøre dette ved hånd syning, limning eller endda ved hjælp af stifter eller en korte pistol.

•Then, blot vedhæfte den ene side af krog og løkke fasteneren på støv pjuske til anden siden af krog og løkke fasteneren på din boks maskine. Dette støv flæse er lige så attraktive som den traditionelle sort, uden tilsat besværet med at flytte madrassen, når du ønsker at tage det ud og vaske det.

Tips & advarsler

  • At skabe en let aftageligt støv pjuske vil gøre dit soveværelse udsmykning meget lettere. Mens stadig opfylder grunde til at have en støv flæse på din seng: funktion og dekoration, det er en meget enklere program. Der bliver ikke mere behov for madras fjernelse, når du beslutter dig at rengøre støv pjuske.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com