Sådan oprettes en loft kant Trim

December 3

Sådan oprettes en loft kant Trim

En grænse mellem toppen af din væg og starten af dit loft giver karakter og tilføjer stil til dit space. Træ møbellister er en klassisk grænse, men andre materialer, herunder tapet og små fliser, kan bruges i din DIY-projekt. Overveje stil i rummet (moderne vs traditionelle vs. rustik) når du foretager din endelige beslutning.

Instruktioner

•Vælg materiale til din trim og starte programmet. Anvende en tapet-stil trim kanten på samme måde du anvende tapet i hjemmet. Sikre, at overfladen under tapetet er rene og tørre inden du begynder ansøgningsprocessen. Skønheden i arbejder med tapet er, at det kommer i et væld af farver og stilarter: dristige farver som rød, orange og lilla er en mulighed. Mønstre såsom tartan, polka dot og plaid lysne op med et udvalg af rum lige fra kontorer, stuer og køkkener. Klassisk valg omfatter hvid, beige og creme. Disse opvejet mørk-farvede vægge særligt godt.

•Brug din hammer og søm til at anvende en træ trim. Har en observatør ur, som du arbejder og sikre dit træ trim er selv. Overveje maleri trim for yderligere karakter og stil i rummet. Male det en klassisk hvidt og gøre dine vægge pop eller give almindelig hvide vægge en pop af farve med en lys farve grøn eller lilla. Du kan også give kontrast ved at male trim kul eller sort. Farvning trim er en anden mulighed; Dette er et ideelt valg for kontorer, opholdsstuer og køkkener. Du kan også bære pletten farven af møbler gennem rummet med denne særlige ekstra touch.

•Applicer en mosaik af små fliser, svarende til dem, der anvendes i en backsplash, som en trim i et badeværelse eller køkken. Fordelen ved at arbejde med dette materiale er at du kan oprette dit eget mønster og gøre det en af en slags. Fliser kommer i et udvalg af farver, herunder lys, mørke og pasteller samt naturlige, mere rustikke farver. Plast, keramik og træ-look fliser findes. Eksperimentere med et udvalg af farver og stilarter for et sofistikeret, tekstureret udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com