Sådan oprettes en lurvet chic boligareal

November 15

Sådan oprettes en lurvet chic boligareal

Shabby chic er eklektisk, vintage, luksuriøse og lyse. I midten af en lurvet chic home er en opkøber af smukke genstande. Du er draget til objekter for en grund, uanset om det er knyttet til historien, den hukommelse, det fremkalder, eller æstetisk tiltalende farver, former og mønstre. Finde og samle smukke objekter uden grund. Når dekorere din plads i en lurvet chic stil, er alle dine objekter velkomne.

Instruktioner

•Sæt mix-matchede møbler sammen i det samme rum. Loppemarkeder, Genbrugsbutikker, ejendom salg og ru værelser er store ressourcer til at finde antikke og lidt slidte møbler til en billig pris. Genfremstille, finish, re betrække eller holde som er. Brug møbler på uventede måder. En gammel skrivebord kan fungere som underholdningscenter, som træet er tunge nok til at støtte et fjernsyn, sin dekorative detaljer skabe visuel interesse til rummet, og skuffer kan blive brugt som opbevaring eller fjernet for udsatte reoler til film og bøger.

•Layer lignende farver til at tilføje blikfang. Bruge bløde og fine farver såsom antikke creme, robins egg blå, varm grå, hvidt og sennep gul for en neutral farve base for at tilføje belysning og tilbehør. Undgå overdrevent matchende mønstre og tekstiler. Så længe farverne er i samme farvegruppe, vil tekstiler flow og skabe en luksuriøs atmosfære. Parre en hvid og creme plaid tæppe med en grå silkeagtig floral kast.

•Kombiner de grundlæggende regler for belysning med en lurvet chic stil til at bestemme den perfekte belysning til hver plads. I soveværelset, placere en tiffany lampe på tabellen side og hænge en vintage lysekrone lav over sengen. Bruge luftens og selvlysende belysning til at give en romantisk atmosfære til soveværelset. Intens koncentration rum såsom en læsning krog, drømmeseng, skriveborde og forfængelighed bør have lys leveres med opgave belysning og naturligt lys. Sociale rum, herunder stue og køkkenområde bør godt tændt så godt. Drage fordel af store vinduer og minimere tunge gardiner. Forlade køkken og stue lyse med naturligt lys.

•Pair usandsynligt objekter sammen for at skabe en eklektisk atmosfære og tilføje en pop af farve. En mix-matchede Kina samling kan hænges som væg udsmykning til din spisestue. Rock samlinger kan placeres i en stor skål under et stort moderne maleri. Bruge lidt slidte møbler, dekorative detaljer, subtile farver, lys, usandsynligt mønstre og naturligvis din smukke objekter til at oprette en lurvet chic indvendige rum i hele hele dit hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com