Sådan oprettes en Mary have for at ære den Salige moder

March 30

Blomst lore ære Maria, Guds Moder, kan spores tilbage til middelalderen. Kaldet "Blomsten af blomster", har Mary en række blomster forbundet med hende. Over tid, blev en tradition født til at designe haver viet til Mary til bøn og refleksion. Disse haver er fundet i værfter hjem, kirker og skoler rundt om i verden. Her er nogle ideer til at få din Mary have startet.

Instruktioner

Sådan oprettes en Mary have

•Mary haver kommer i mange sorter og størrelser fra omhyggeligt skulpturelle til vilde naturlige dem. Bestemme, hvilken type af Mary Garden du ønsker. Se on-line for billeder af Mary haver for inspiration.

•Gather de nødvendige blomster og havearbejde forsyninger. Havearbejde leverancer omfatter en murske, forgaflen, handsker, gødning og en spand til at blande gødningen. Blomsterne er opført i næste trin. & #xD; & #xD; Er du kommer til at plantefrø eller købe dyrkning af planter? Dette vil bestemme, hvornår du plante i haven.

•Planting haven kan være en tid med bøn og meditation. Tænk på betydningen bag hver blomst, som du plante. Violer repræsenterer hendes ydmyghed; Liljer, hendes renhed; Roser, sin herlighed. Columbine s den plante, der voksede under Marys fødder, da hun rejste for at besøge sin fætter, Elizabeth. Ox-eye Daisy er blomst Magi fandt lige før at finde den hellige familie, da Kristus blev født. En enebær busk reddede liv af Maria og Jesusbarnet, når de flygtede til Egypten. Fuchsia kaldes Our Lady's øre-drop. En legenden hævder, at baby Jesus hang disse blomster på hans mors ører som juveler. Fleur-de-Lis er en blomst, der er forbundet med Mary besvare bønner af 1300-tallet franske ridder.

•Designate et område i din værftet til din have. Det kan være i den forreste eller baghave. Hvis haven er hovedsagelig en hyldest til Mary, forhaven kan være passende. Hvis det er et privat sted ensomhed for refleksion, kan du vælge et stille hjørne i din baghave. & #xD; Også overveje sollys, jordkvalitet og eventuelle eksisterende planter i området som du foretager din beslutning. Hvis du allerede har en Marian skrin i din værftet, kan du ønsker at opbygge haven omkring den. Vælg det område, der bedst opfylder dine behov.

•Vælg et billede af Mary til haven. Dette vil hjælpe dig med at meditere på hendes liv. Statuer og plaques skildrer Mary er oftest bruges. Haven kan være konstrueret omkring statuen eller plak kan placeres diskret i haven. Du kan også oprette en Mary have uden et billede af Mary.

•Sketch et design til din have før plantning. Skitsen kan tjene som vejledning, mens du plante. Du er nu klar til at plante haven.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com