Sådan oprettes en Meditation bøn værelse eller stille rum i dit hjem

February 21

Sådan oprettes en Meditation bøn værelse eller stille rum i dit hjem

Bortset fra et rum i dit hus for din egen rolige plads, er for at meditere eller bede i, en god måde at give dig selv med et fristed fra stress og jag i hverdagen. Tænk på de ting der gør dig rolig og glad, og anvende dem på denne personlige rum. Tilføje elementer, at inspirere dig og antænde dine sanser som du mægle og bede.

Instruktioner

•Vælg en plads til din meditation eller bøn værelse, der er stille. Rent værelse og fjerne noget, der ikke vedrører din meditation og bøn. Male rummet med en beroligende farve og tilføje inspirerende eller beroligende kunstværker på væggene. Dække vinduerne med luftig gardiner, at opretholde dit privatliv, men lad lys.

•Sæt et behageligt stykke af møbler på værelset. En overstuffed stol eller en lille sofa fungerer godt. Tilføje gulv puder så godt.

•Sæt et bord i lokalet og bruge det som en personlig helligdom. Placer din religiøse eller inspirerende bøger på bordet, samt eventuelle illustrationer eller personlige ejendele, der hjælper dig til at fokusere. Du kan også lide at placere stearinlys og røgelse på bordet, at hjælpe dig med at fokusere under meditation og bøn.

•Hold en CD-afspiller eller anden musikafspiller i rum, sammen med en samling af beroligende og inspirerende musik. Musik hjælper ofte med meditation og bøn, og det kan overdøve lyden af omverdenen.

•Stil levende planter, afskårne blomster i din meditation og bøn værelse for at tilføje liv og en behagelig duft.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com