Sådan oprettes en midten af århundredet moderne stue

October 13

Sådan oprettes en midten af århundredet moderne stue. Rene linjer og en minimalistisk design æstetik definere midten af århundredet moderne stil. Minder om en 1960 'er ranch stil hjem, design tilgang kredser om slanke og tilgængelige levende. Gennemgå de oplysninger nedenfor for at oprette en midten af århundredet forunderlige stue rum, der ville gøre Jetsons stolt.

Instruktioner

Dyrknings midten af århundredet design. Fra arkitektur til interiør designprincipper, fortrolig med bevægelsen. Midten af århundrede spænder over forbliver tre årtier, men de centrale elementer de samme. Forstå den overordnede udseende, der definerer stilen.

•Study den fysiske udformning af din stue og beslutte, hvordan man bedst udvikle midten af århundredet moderne stil. Bemærk den unikke vinkler og linjer, som du forestiller dig dit nye plads. Måle væg, gulv og vinduet områder.

•Start med et tomt lærred. Dine design ambitioner er afhængige af nøgne hvide vægge og ubesatte gulvplads. Synes barske endnu stilfulde som du udvikle design-ordningen. Hvis væggene er ikke hvide, så sørg for de er en monokromatisk nuance, der ligger i forlængelse af perioden.

•Achieve midten af århundredet moderne stil. Nu hvor du forstår stilen udseende og design principper, begynde at shopping for møbler, knick knacks og belysning, der afspejler de fornemt udseende. Vælg elementer lavet af materialer af tiden: melamin, farverige plast, formica og vinyl. Tror holdbare funktionalitet med en rum-alder flair.

•Shop på antikke butikker eller moderne hjem decor butikker for det bedste udvalg af produkter. Du kan købe originale stykker eller reproduktioner, men Overdriv ikke. Hold det simpelt, og vælg et par emner til at dekorere din stue. Typografien skal være rene og sparsom med iøjnefaldende elementer.

•Den op dit liv. Lamper og lygter definere elementer i midten af århundredet stil. Behandle belysning som illustrationer til at belyse dit værelse. Må ikke gå overbord, men vælge usædvanlige stykker, der skiller sig ud på en golde baggrund.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com