Sådan oprettes en Old World Look gips væg

June 30

Oprette en Old World gips væg inspireret af de rige teksturer af italienske villaer og tyske slotte. Vælg farver som gul ochres, mørke brune eller læderagtige reds for en antik, rige overflade. Brug illustrationer, tekstiler og magasiner for inspiration og ideer. Pudsning en væg tager tid og en lille albue fedt; væggen bliver dog en one-of-a-kind overflade ikke findes i de fleste moderne hjem.

Instruktioner

•Klart rummet af alle møbler og dekorative tilbehør. Flytte møbler et minimum af 3 fødder væk fra væggen for optimal plads. Dække alle elementer med plastfolie og drop klude. Sørg for, at Plasten er gemt nedenunder møbler; Brug afdækningstape til at sikre enderne. Skru alle switch plader og stikkontakt covers. Placere dem i en opbevaringspose, så elementer ikke kan være tabt.

•Mask ud af væggen ved at placere 1 tomme malere tape langs baseboards, trim og vinduesrammer. Polere båndet ved fast at trykke ned kant af båndet, eller gnide tape, ved hjælp af en plast spartel. En gammel kreditkort eller lånerkort også fungerer godt.

•Applicer lag primer til overfladen. Bruge en 9 tommer glat rulle til at anvende malingen ved hjælp af lange, lodrette stokes. Dække hele væggen. Børste på maling langs kanten af væggen med en skrå trim pensel. Langsomt glide børste langs kanten af sokler til at male områder rullen ikke kunne nå. Dyppe spidsen af pensel i maling og pensel aflæsse langs kanten af væggens overflade. Hvis drypper forekomme brug en fugtig klud til at fjerne maling. Lad det tørre i 24 timer inden tilføje gips til væggen.

•Brug et tør-væg murske eller specialmedier faux finish murske, tilføje færdigblandede letvægts-fælles sammensatte til væggen. Tør væg trowels findes i afsnittet drywall isenkræmmere og faux finish trowels i afsnittet dekorative maleri. SCOOP drywall mudder på murske ved hjælp af en spartel eller blade. Hold murske i en 45 graders vinkel og anvende på væggen, at skabe en organisk tekstur. Organiske tekstur vil have forskellige gruber og riller, svarende til figurer af kontinenter på et kort. Ikke dækker hele overfladen--tekstur vil alle blive malet en dækkende farve. Anvende tekstur ved hjælp af lys, selv slagtilfælde. Gælde ikke mere end 1/4 tommer tykt lag til væggen for at undgå revner. Tillad gips til tørre et døgn.

•Lightly sand hele overfladen ved hjælp af fine til medium grus slibning blokke til at fjerne enhver løs puds fra væggen. Bruge fingrene til at samle stor, løs puds bidder fra væggen. Tørre vægge med en fugtig klud til at fjerne alt støv oprettes, når slibning væggen.

•Drej på en jakke i æggeskal eller satin maling på overfladen af væggen. Bruge en lang lur roller lavet for ru overflader og teksturer. Dækker hele overfladen med en fast, jævnt lag af maling. Anvende jævnt tryk, når rullende maling på gips. Roll over områder 2 til 3 gange at få maling til tekstur af muren. Anvende en anden frakke, hvis nødvendigt.

•Mix 1 del mørk brun maling og 3 dele glasur. For eksempel, bland en kvart af maling til tre Potter af glasur. Bruge en mini roller og anvende maling til væg i små, økologisk sektioner. Wad op store plader af tyndt plast---wad bør være på størrelse med en basketball. Brug skraldeposer, malere plastfolie eller gamle indkøbsposer. Pounce området hvor glasuren er blevet anvendt til at manipulere glasur. Pounce væggen ved at trykke let TOT af plast på overfladen af væggen. Glasur vil naturligvis danne et organisk mønster og falde ind i sprækkerne af tekstur. Fortsætte med at tilføje glasur og kaste væg ved hjælp af plast, indtil hele væggen har været glaseret. Tillad glasur til at tørre et døgn.

•Tag malere tape af langsomt peeling væk. Skåret med et barberblad, hvis båndet er fast til gips. Bruge nogen glasur til at røre op områder nær tapen, der ikke var glaseret. Ryd alle drop klude og plast. Placer møbler tilbage ind i stuen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com