Sådan oprettes en Olie-gnedet Bronze Look

January 10

Sådan oprettes en Olie-gnedet Bronze Look

Der er flere processer for at ændre en lyse og pågående messing finish på en belysning, bad eller køkken armatur til en olie-gned Bruneret. Nogle af de tilgængelige produkter omfatter Rub 'n Buff i spanske kobber, lever af svovl løsning eller messing mørkfarvning løsning. Disse vil ændre over lyse finish fundet på de fleste messing inventar til formørket, rig, gamle verden udseendet af Olie-gnedet bronze udseendet. Patina af olie gnides bronze færdig ser dyrere og tilføjer en større grad af dybde til bad eller køkken end den typiske lyse gule "Selvbygger messing" finish.

Instruktioner

•Prøv at sikre, at messing armatur er virkelig messing snarere end Elektroplade eller plast. Plast producerer en kedelig bump lyd, når tappet med finger eller en metalgenstand. Elektroplade er sværere at få øje på og kan kræve ser op producenten på internettet for at undersøge eventuelle fremstillingsprocessen oplysninger ligger på hjemmesiden.

•Fjern alle klar lak eller beskyttende finish fra armaturet med et par dråber af lak tyndere på en ren bomuldsklud. Gnid lak tyndere med klud i små cirkler hele armaturet, indtil du fjerner alle klart skinnende finish.

•Flyt projekt til et godt ventileret område, såsom en ryg veranda eller åben uden for området, sprede avis ned under armaturet til beskytte bordpladen og sat på beskyttende gummihandsker.

•Applicer, en af tre slut løsninger fixture, i henhold til fabrikantens anvisninger, og tillade stykke til tørre, også i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger.

•Finish projektet ved at spraye armaturet med en klar, beskyttende spray maling til at beskytte den nye Olie-gnedet bronze finish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com