Sådan oprettes en plantegning af dit hjem

February 20

Sådan oprettes en plantegning af dit hjem

Hvis du ansætter en arkitekt til at oprette en plantegning af dit hjem, forvente at skulle betale nogle store bukke. Edb-software og online plantegning programmer tager dig gennem processen i enkle trin, undertiden gratis, og nogle for et gebyr. Visse websteder, såsom Floorplanner eller smallblueprinter (Se ressourcer), tillader besøgende at skabe gratis home design i 2D med en 3D-visning. Floorplanners gratis versioner giver én plan, mens et betalingsabonnement tilbyder support fra professionelle designere og evnen til at oprette op til fem hus planer. For de mere sparsommelige-minded virker en stak graf papir og en blyant lige så godt.

Instruktioner

•Measure længden af dit soveværelse vægge med målebåndet. Omfatter skabsplads, og optage tal. Udpege et stykke millimeterpapir for dette rum, og Notér den firkantede optagelser (længde gange bredde) i et hjørne af papiret.

•Tillad to til fire blokke på millimeterpapir til at repræsentere en fod. Skrive en måling nede i bunden af papiret, hvis du skal vise disse planer til en bygherre på et tidspunkt i fremtiden.

•MAP ud af rummets dimensioner på papiret med lineal og blyant. Hvis fire graf kvadrater lig en fod, Multiplicer optagelser fra hver væg gange fire at finde antallet af pladser til væggen. Lav en linie på millimeterpapir som repræsenterer denne mur. Gentag med hver væg. Omfatte skab optagelser. Markere målinger for hver væg på ternet papir.

•Measure bredde i hvert vindue og dør indramme. Optage disse tal på din millimeterpapir plan. Måle afstanden fra hvert vindue til hjørnet af den nærmeste væg. Måle afstanden mellem vinduerne. Gentag på denne måde med dørkarme. Tegne fed linjer på planen om at repræsentere placering af hvert vindue og dør.

•Measure og draw repræsentationer på millimeterpapir på alle værelser, entre og skab i dit hjem, samt garage, ved hjælp af en separat side til at repræsentere hver plads. Efter målinger og værelse planer er komplet, Læg alle millimeterpapir sider på en flad overflade.

•Kombiner tegninger i ét plan ved at overføre målinger til en anden ark millimeterpapir. Bruge et større stykke millimeterpapir eller reducere graf blok pr. fod forholdet til at passe hele huset på et enkelt stykke papir. Fil planerne sammen for fremtidige remodels eller projekter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com