Sådan oprettes en rejse værelse fra Souvenirs

April 1

Sådan oprettes en rejse værelse fra Souvenirs

Du har rejst til dine foretrukne steder og nu du har brug for en måde at vise din ferie souvenirs i dit hjem. Oprette en rejse værelse og udstille fotos og souvenirs af dine ture i en bred vifte af kreative måder. Arranger elementer efter forskellige placeringer eller datoer eller efter typen af souvenir. Hver gang du går ind i rum, vil du nyde, som minder om din rejse erindringer. Det er også en interessant måde at beskrive dine ture til dine venner og familiemedlemmer.

Instruktioner

•Decorate vægge i dit travel værelse med indrammede fotos af din rejse. Oprette grupperinger ifølge steder hvis du rejste til flere steder. Brug computersoftware til at skrive et lille stykke papir til at knytte til bagsiden af billeder til at minde dig om datoer, mennesker og steder. En anden mulighed er at købe rammer, der har skåret ud af rum for flere fotos, så du kan gruppere billeder sammen efter år eller destination.

•Display souvenirs fra ferier på reoler. Koordinere memorabilia på en måde, der giver mening for dig. En mulighed er at oprette grupper af typen af souvenir, som muslingeskaller. Alternativt, udstille samlinger ifølge steder. En hylde kunne være sommer ture og en hylde kunne være vinter ferier. En anden mulighed er at vise souvenirs i et sofabord med en forsænket top, beklædt med glas låg.

•Kontrollér din egen sand flaske samling. Få glasflasker i forskellige størrelser på garage salg eller secondhand butikker. Fylde flaskerne med sand fra forskellige strande, som du har besøgt. Tilføje muslingeskaller eller småsten at du samlet op på dine ture. Tillægger hver flaske mærkat etiketter og skrive placering på hver flaske.

•Display souvenirs fra rejser udflugter som en collage i en ramme med en glasfront. Elementer til at udstille kan omfatte tog, teater eller museum billet stubbe, matchbooks, postkort og brochurer for bestemte steder. Være kreativ og omfatter noget, der minder dig om en særlig ferie eller rejse. En anden mulighed er, lave en collage af souvenir elementer på et stort stykke af bristol bord.

•Opret en rejse hukommelse quilt. Sy en quilt ud af t-shirts, som du har fået på forskellige ture og vise det på en væg. Brug et hjem printer eller gå til en lokal fotocenter at omsætte feriefotos i home decor punkter såsom puder, væg tapisserier, kaffekrus og kalendere.

Tips & advarsler

  • Hvis du indsamler køleskabsmagneter på forskellige ture, Vis en samling af dem på en magnetisk overflade som et arkivskab eller på en magnetisk lystavle.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com