Sådan oprettes en rumindretning

April 24

Sådan oprettes en rumindretning

Boliger starter som Tom skifer, der kan være konstrueret og anbragt på utallige måder. Layoutet af et rum påvirker, hvordan folk bruger rummet. Upraktisk layouts har kompliceret af trafikstrømmene gennem rummet, mens praktiske alternativer byde folk ind i et rum og gøre dem komfortabel, mens de er der. Opretter en rumindretning på papir kan du prøve mange forskellige arrangementer og vælge den, der giver mest mening før gå gennem besværet med at flytte alle møbler.

Instruktioner

Oprette skala tegning

•Measure rummets dimensioner med et bånd måle og nedskrive målingerne på et stykke papir.

•Draw disposition af plads til at skalere på et stykke millimeterpapir. Skala til tegning så en fjerdedel tomme på kvadreret papir repræsenterer en fod i rummet. For eksempel, vil et værelse, der måler 18 fod lang tage op 4.5 inches på ternet papir.

•Measure særlige karakteristika i rummet som vinduer, døre og pejse. Skrive ned hver funktion bredde og afstand langs væggen fra kanten til et hjørne eller en anden feature så du vil være i stand til at placere dem i deres nøjagtige steder i din tegning.

•Draw døre, vinduer, pejse og eventuelle andre indbyggede egenskaber af værelse på ternet papir. Kontrollere, hvordan døren åbner og tegne en bue på din graf papir til at vise den gulvplads, der skal være klart for døren til åbne.

•Measure dimensioner af hvert stykke møbel du ønsker at placere på værelset. Sørg for at måle elementets største dimension, som ikke nødvendigvis er sit fodaftryk. For eksempel, hvis en sofa er lidt bredere på armlæn end i bunden, måle bredden af sofa fra slutningen af ét armlæn til den anden.

•Draw hvert stykke af møbler på et separat ark millimeterpapir. Brug den samme skala som værelset tegning. Label hver vare i midten af sin tegning og skære dem alle ud, så du har bevægelige modeller af dine møbler.

Arranger møbler

•Arrange siddepladser til at gøre en U-formet samtale område med et fokuspunkt som et vindue, pejs eller tv på den åbne side.

•Sæt tabeller inden for 2 til 3 fødder, som er to til tre firkanter på millimeterpapir, af alle siddepladser i lokalet. Tabeller giver plads til optagning ting og er ofte placeringen af lamper.

•Medtagelse en sti for folk til at gå gennem lokalet, både møbler og de varer, de vil bruge og til et andet rum på anden siden, hvis du har en. Stien bør være mindst 2 fod bred, og ideelt tættere på 3 fod bred. Hvis det er muligt, undgå tvinger folk til at gå gennem midten af firmagruppen samtale eller mellem mennesker og tv.

•Rearrange møbler modeller til at prøve flere ordninger, indtil du finder en, der synes at være bedst. Flytte møblerne på værelset til at passe denne model. Se hvordan folk bruger rummet over de næste par dage og foretage ændringer efter behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com