Sådan oprettes en rustik badeværelse

March 26

Sådan oprettes en rustik badeværelse

Principperne bag skabe en rustik badeværelse er meget enkel. Alt skal være gamle eller ser gamle. I denne dag og alder af lyse og skinnende newness er der helt sikkert et ønske om at komme tilbage til gamle dage, hvor tingene var enklere og bedre. Du kan oprette en rustik badeværelse, der vil tage dig tilbage til gårsdagenss enkelhed med meget lille indsats.

Instruktioner

•Pick en stil. Rustik kan betyde en række forskellige typer af temaer. Det kan være i genren af western, land, kabine eller gård. Selv om du kan lide hvert af disse temaer, er det ikke klogt at dekorere, ved hjælp af hver af dem i samme rum. Vælge en til dit badeværelse.

•Ændr din inventar. Hvis du er seriøs omkring et "rustik" omforme, er den bedste måde at afspejle den nye stil med nye, rustikke-inspirerede inventar. Besøg din lokale hjem forbedring butik for ideer om, hvad der er tilgængeligt. Ofte, har de en masse ideer om til inventar, de har udstillet og er i stand til at bestille. Dit inventar kan være den første ting nogen meddelelser, især hvis de passer til resten af badeværelse indretning.

•Paint eller sætte op ny tapet. Du har måske allerede de perfekte vægge for din nyoprettede indretning, men hvis du ikke, du skal male eller dekorere med tapet til at sætte stemningen i rummet. Overvej dette lærred som alt andet i rummet malet. Det sætter op i lokalet for resten af dit indretning. Men hvis du har budget vedrører, kunne dette være et skridt du kan ignorere, hvis dine vægge er i øjeblikket almindeligt. Hvis du har fået nogle andre tema allerede i gang (for eksempel, muslingeskaller og gummi ænder), kan du overveje at gøre noget for at ændre væggene.

•Work med hvad du har i øjeblikket. Du kan ikke behøver at gå og købe en masse nye emner til at dekorere dit badeværelse. Nøglen til at være "rustik" er at det ser gamle eller den er gammel. Hvis du har en guldgrube af antikviteter eller forkerte mærkværdigheder, kan du allerede har de nødvendige elementer til at dekorere dit badeværelse. Husk, at disse varer ikke behøver være traditionelle badeværelse, enten. Du kan bruge hestesko, gamle billedrammer, hatte, uanset--så længe du følger din stil og tema.

•Finish op dit badeværelse med kabinet hardware og rustikke belysning. Disse er de sidste hånd, der vil bringe alt alle sammen. Hvis du kan finde originale skuffen trækker og kabinet drejeknapper, det er fantastisk. Men knapper, som du har ridset eller arbejdet med at gøre ser slidt derhjemme er perfekte tilbehør til din nye rustik badeværelse. Hvad angår belysning, vil en traditionel globe se ud af sted i dit nye badeværelse. Gå til din lokale hjem belysning butik for at udvælge et passende lampen til at gå med din nye rustikke tema.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com