Sådan oprettes en Sauna i dit badekar

July 4

Sådan oprettes en Sauna i dit badekar

Ifølge sundhedstjenester på Columbia, kan varm og dampende sauna hjælpe forynge din krop som du sved væk toksiner fra din hud, lindre stress, som dine muskler slappe af, og kan støtte i at reducere følelsesmæssige eller deprimeret følelser. Ikke alle har tid eller penge til at gå til en lokal helseklub og sidde i en autentisk sauna, men heldigvis kan du oprette en sauna i dit badekar. Ved at gøre en sauna ret i dit eget badeværelse, du kan nyde effekt den beroligende når som helst du ønsker.

Instruktioner

•Fyld en stor skål med vand og tilsæt nok is til at dække overfladen af vandet. Placer en ren vaskeklud i skålen og en bekvem beliggenhed i nærheden af dit badekar som på vasken, hvilende på gulvet, eller på en lille stol.

• Luk alle døre og vinduer til dit badeværelse. Blokere kladder ved foring bunde af døre og vinduer med håndklæder. Slukke for ethvert badeværelse fans eller ventilationskanaler at lukke off luftstrøm fra badeværelset.

•Træk din badeforhæng lukket for at omslutte bad område. Tilslutte afløbet af dit badekar. Tænd badekar vand og Indstil varmen som varm som din vandhane kan gå. Fyld karret fem inches dyb eller mere, hvis det ønskes.

•Træk tilbage din badeforhæng delvist og læg et håndklæde langs kanten af dit badekar til at afbøde opholdsområde for dig. Sidde i badekar, lænede sig over hvis muligt. Indstille din timer i 15 til 20 minutter at tillade din krop til at opleve og indånde dampen.

•DAB dit ansigt eller krop med din is kold vaskeklud når det er nødvendigt hvis du begynder at føle for varmt. Dræne din balje, når tiden er gået og skyl din krop med koldt vand eller tage en cool brusebad for at fjerne sved fra huden og sænke din kropstemperatur ned igen.

Tips & advarsler

  • Overvej at tilføje et par dråber af æteriske olier til varmt vand til at tilføje et element af aromaterapi til din sauna. Bruge orange, rose og sandeltræ for deres antidepressiv egenskaber. Eukalyptus og rosmarin støtte som stimulanser. For smertelindring, tilføje lavendel, kamille eller merian.
  • Hvis til enhver tid du begynder at føle sig utilpas, opleve åndenød, svimmelhed eller smerter i brystet, derefter dræne karret, splash koldt vand over dit ansigt og krop, og lade dit badeværelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com