Sådan oprettes en slot soveværelse interiør

August 23

Uanset om dit barn er en ridder i skinnende rustning eller en prinsesse med ansvar for et Kongerige, kan slotte tilføje til indretningen af dit barns soveværelse. Denne finurlig idé omfatter alt det, børn elsker om eventyr, og bringer det liv i deres helt eget værelse. Castle soveværelse kan endda fremme kreativitet blandt dine børn, fordi det åbner op for deres fantasi til nye historier de selv kan oprette. Du kan oprette en slot soveværelse interiør, der er velegnet til dit barn til at hjælpe, tilskynde fantasifulde leg.

Instruktioner

•Vælg en royal farve så slottet soveværelse ser majestætisk. Lilla maling er en stor mulighed, fordi drenge normalt nyde mørke nuancer og piger nyde lysere nuancer.

Hæng en lysekrone i midten af rummet, hvis du ønsker en slot med et elegant look. Hvis du ønsker soveværelse at ligne en kedelig slot rum, bruge væg sconces, der udsender lys ligner flimrende lys.

•Decorate dit barns seng til at se som et vagttårn. Du kan bruge karton skåret i form af et tårn og bruge zip bånd til at fastgøre det til sengen. Male det til at ligne et tårn, og skære et vindue i toppen, så din ridder eller prinsesse kan se.

•Kontrollér en trone i castle soveværelse. Hvis du ikke ønsker at dekorere dit barns seng som et vagttårn, dekorere et hovedgærde med falske ædelstene og gøre sengen ligne en trone. Eller, du kan sætte en barn-størrelse stol på værelset, dekorere det med ædelstene og rigt farvede maling, og det kan være dit barns trone.

•Sæt op velour gardiner til at dække enhver windows. Velour har en royal følelse til det, og det kan også isolere rummet og blokere for sollyset. Vælg gardiner at binde tilbage, så solen kan skinne i, når du ønsker det til.

•Sæt en pansrede ridder i hjørne af soveværelset til at stå vagt over slottet.

•Stock værelse med slottet tema legetøj at inspirere fantasifulde spille. Klæd rustning, glas hjemmesko og eventyr bøger er store elementer skal medtages som en del af indretningen.

Tips & advarsler

  • Brug accenter til at gøre dit slot soveværelse interiør køn specifikke. Drenge nyde skjolde, sværd, rustning og kroner i deres værelse. Piger nyde kostumer, tiaras og en magisk spejl.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com