Sådan oprettes en Split komplementære farve ordningen, når dekorere et værelse

August 30

Sådan oprettes en Split komplementære farve ordningen, når dekorere et værelse

Du har malet dit soveværelse vægge marine blå og du prøver at finde ud af hvad farve sengetæppe og tæpper til at bruge. Desuden, du er ikke helt sikker på hvad farver til at bruge som accent rører. Der er forskellige måder at tilgang farveskemaer herunder split komplementære teknik, der er afsløret på et farvehjul. En kolorere hjul er et værktøj, der viser dig, hvilke farver der er harmonisk eller komplementære. Derudover illustrerer et farvehjul de forskellige toner, nuancer og nuancer af en bestemt farve.

Instruktioner

•Look på din farvehjulet, som kan købes på ethvert hjem forbedring butik. Supplement af blå er orange. For at opnå en split komplementære udseende, se til højre og til venstre for orange på farvehjulet.

•Note, at en del af split komplementærfarver til blå er gul-orange.

•Kontrollér farvetone, tone og nuance af gul-orange, som er vist nedenunder farven orange. Nuance opstår når hvid føjes til grundfarve, som er orange. Tone opstår når grå føjes til de base farve og skygge resultater når sort føjes til grundfarven. Alle disse varianter af gul-orange kan bruges med marine blå i en split komplementære ordning.

•Look på split komplementære på anden siden af orange. Du vil finde rød-orange. Kig på skygge, farve og toner nedenunder rød-orange. Disse, kan også bruges som en split komplementære med marine blå.

•Husk at et værelse indrettet i samme tone — tone bliver lyshed eller mørkhed i en farve — sandsynligvis ikke vil være at effektiv, fordi der ikke vil være tilstrækkelig forskellighed i lethed og mørket i malingen, tekstiler og tilbehør til at skabe en interessant ende produkt. Blande mørk, lys og midt-toner af den samme farve eller bruge forskellige farver i forskellige toner, der arbejder godt sammen.

Tips & advarsler

  • Blander og kampe farver behøver ikke at være en prøvelse for dig eller frastødende. Tag dig tid til at studere et farvehjul og læse udsmykning magasiner eller gå til online sites, at koncentrere sig om farver, udsmykning og design. Tjek afsnittet ressource nedenfor for mere information om farver.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com