Sådan oprettes en stilfuld opslagstavle

February 13

En BBS kan være en nem måde at holde noter, regninger, invitationer og andre papirer handy, men det kan også være en skamplet for byen. Ønsker en flottere opslagstavle? Her er et par tips til at skabe en opslagstavle, der er så dejligt, du ikke ønsker at dække det op, men så praktisk du vil ikke kunne modstå.

Instruktioner

•Why begrænse dig selv til bare en lille firkantet opslagstavle? I stedet, øremærke en hel væg for meddelelser. Dække en hel væg i kork fliser (en relativt billig og meget miljøvenlig måde at behandle væggene) og give dine bogførte noter lidt vejrtrækning værelse.

•Hvis du vil hellere undgå pushpins, men ønsker effekten af en hel væg for meddelelser, prøve at male din væg med magnetisk maling. Det er let tilgængelige på isenkræmmere, og du kan male over det med uanset maling, du vælger. Bare vær sikker på at male flere frakker for at sikre din magneter vil holde.

•At give din opslagstavle mere af en kunst look, genoverveje rammen. Mange store-købte bulletin boards kommer med tynde Aluminiumsrammer eller noget tilsvarende kedelig og industrielle. Du kan tage dit bord til det næste niveau ved at erstatte det med en smuk, dekorativ ramme. Eller ramme en række mindre bestyrelser og hænge dem sammen, ligesom du ville gøre en samling af kunst.

•Hvis du vil tilføre dit kontor, lidt farve eller mønster dække en magnetiske bord eller en opslagstavle med stof eller tapet. Eller hvis du blot ønsker at pynte dit bord lidt, stencil på et mønster med maling.

•Hvis du ikke vil hellere have at kigge på dine papirer hele tiden, men kan lide tanken om en opslagstavle, hænge på indersiden af skab eller skab døre. Du vil have bekvemmeligheden af et centraliseret sted for noter og papirer, uden at skulle se på dem hele tiden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com