Sådan oprettes en syning værelse hjørne

February 4

Sådan oprettes en syning værelse hjørne

Uanset om du er dronningen af kjole design, sy for en hobby eller tjene ekstra penge at gøre ændringer, du fortjener en syning hjørne af din egen. Gøre det en dedikeret plads, der er alle jeres, så du kan blande "mig tid" med din kreative sysler i et område, der er alle yours.

Instruktioner

•Kontrollér en liste over syprojekter du forpligter sig til at se hvor meget firkantede optagelser du kræver. Et skærebord kan være højt på din liste, hvis du arbejder med mønstre. Typen af symaskine du ejer--bærbare eller kabinet-type - vil være en stor plads determinant. Hvis du bruger masser af tid sy- og strygning sektioner, fornuftigt adgang til et skab til strygebrættet. Hvis du er en pro, du måtte eje års værd af tråde, syning forestillinger, knapper sy, skal trim, og stof rester, og du bruge et sted for det hele.

•Indstil hvilket hjørne af dit hjem tilbyder den mest mængden af ledig plads baseret på din analyse. Hævde et hjørne af et legerum, en stor, en tomme skab eller en "under-the-trappen" alkove. Tjek loftet for ledig plads. Bruge en affattelse afrivningsblok og blyant eller indlæse værelse planlægning software til din computer til at gøre en plantegning og arrangere dit udstyr og møbler, indtil alt passer.

•Sæt din symaskine mod en væg med en dedikeret strømkilde. Hænge en væg-monteret lampen over maskinen, hvis der er ingen andre lyskilde. Eksperter anbefaler 150 watt pærer eller 40-watt fluorescerende inventar. Placere et kabinet eller genanvendt bureau tæt på maskinen til at stuve forsyninger og værktøjer. Label skuffer eller cubbies til magasiner og mønstre.

•Stow leverer kreativt hvis der er ikke plads til en opbevaring skab. Hænge hylder over maskinen, fylde dem med kurve og mærke hver så du ved, som indeholder tråde, pins, lynlåse og andre forsyninger. Hænge saks, pinking sakse og tape foranstaltninger fra dekorative kroge. Guffe en affaldsspand under tabellen symaskine.

•Indstil op et skærebord som en ø Hvis rummet tillader. Ingen grund til at investere i den virkelige ting, hvis du er en hobbyist; en genanvendt konferencebord, køkkenø eller andre typer af re agtede møbler stykker vil arbejde. Bruge bed risers til at øge højden, hvis de ikke høj nok. Eller Vælg en plastik fold-down picnicbord, hvis din plads er begrænset.

Tips & advarsler

  • Købe en lille førstehjælps kit og gemme det med din forsyninger, så du er forberedt for sår og skrammer fra saks og symaskine nåle.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com