Sådan oprettes en ugentlig madplan & indkøbsliste

January 28

Madlavning er en tidskrævende del af nogen tidsplan. Beslutte hvad de skal lave mad er blandt de mest frustrerende dele af madlavning proces. Rodede gennem kabinetter en time før spisetid at finde noget at lave mad er ineffektive og fører til usund mad valg, såsom vælger fastfood. Planlægning af måltider før tid og dagligvarer med planen i tankerne, gør måltiderne langt mindre frustrerende og tidskrævende.

Instruktioner

•Gather din kalender, kogebøger og lokale salget flyers til at begynde planlægningen proces. Brug de lokale salget flyers, for at Planlæg dine måltider omkring salg at spare penge. Hvis du foretrækker visse madlavning stilarter, for eksempel lavere kalorieindhold fødevarer, få en kogebog, der henvender sig til denne type madlavning.

•Skriv måltidet du ønsker at have for den tilsvarende dato i kalenderen. På samme tid, gøre opmærksom på ingredienser, du har brug for på et særskilt ark papir, og markere siden i din kogebog med en huskeseddel. Skriv datoen, du planlægger at tjene parabol på den huskeseddel. Dette gør det muligt at sammenholde den klistrede med din kalender til at finde de rigtige opskrifter hurtigt.

•Tag listen over ingredienser du skrev og tilføje andre elementer, du har brug for. Tage denne liste til butikken og købe de dagligvarer, du har brug for. Køb en gang om ugen, selv om lejlighedsvise ture for varer som brød og mælk kan stadig være nødvendigt. Hvis du handler på samme lager på en regelmæssig basis, kan du organisere din indkøbsliste i samme rækkefølge som sideskibene vises i butikken. Dette kan spare dig tid når du ankommer til butikken.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge en online kalender og konfigurere det til email hver dag måltid planer om at du hver morgen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com