Sådan oprettes en vindues-Handle.

February 26

Sådan oprettes en vindues-Handle.

Ældre vinduer, specielt den dobbelt hang type, der er malet et par gange, kan blive vanskeligt at åbne og lukke. Lægge pres på den øverste del af rammen til at åbne vinduet kan forårsage rammen til warp, til sidst forstyrre tætning mellem glas og vinduesrammen. Forlænge levetiden på din windows ved at påføre håndtag eller sash elevatorer til siderne af rammen. Ved at knytte håndtag til stiles eller lodret indramning medlemmer, er presset på rammen fordelt over et større område, når du åbner vinduet, reducere chancen for vridning rammen.

Instruktioner

•Anbring håndtaget eller skærf løft på den øverste skinne af vinduesrammen så den indre screw(s) kan fastgøres til jernbane og den ydre screw(s) kan knyttes til stile. Passere spidsen af en blyant gennem installationen skruehuller for at markere deres positioner på vinduesrammen. Placer en anden skærf lift på modsatte øverste hjørne af vinduesrammen og markere de skrue-hul holdninger.

•Installer et borehoved i boremaskine med en diameter, der er mindre end de gevind skafter af de skruer, som du vil bruge til at installere en Skærfer elevatorer. Wrap et lille stykke afdækningstape omkring borehoved, udsætte 1/2 tommer i spidsen af bit. Båndet vil tjene som en dybde guide til at forhindre dig i at bore for dybt ind i rammen. Bore en pilot hul igennem hver mark, i vindueskarmen. Stop boring når dybde guide opfylder vinduesrammen.

•Reposition en Skærfer løft på vinduesrammen, tilpasse hullerne til skruer med pilot huller. Placere en skrue i hver skrue hul. Brug en skruetrækker til at skrue rammen lift til vinduesrammen. Gentag for at vedhæfte den anden vinge lift til den modsatte side af rammen.

Tips & advarsler

  • Single-vinge elevatorer er typisk monteret på midten af de øvre eller nedre rails rammer af nye vinduer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com